bartek89TS napisał(a):

|
Szanuje, sznowałem i będa szanował Patryka.Niestety chyba już go w Wiśle nie zobaczymy NIESTETY!Ja osobiści dziekuje mu za to co zrobił dla Wisły i za jego oddanie i utożsamianie się z Naszym klubem przez co był traktowany na "obczyźnie" tak a nie inaczej..Za to szacunek!A Wy , którzy po nim jeździcie teraz jesteście frajerami i tyle!.Zachował się bardzo ......wo wiem o tym, ale nie każdy jest wstanie patrzyc na to i to przez długi czas jak np. taki Lamey zarabia kilkanaście razy więcej niż Mały po podwyszce...a każdy wie że chłopak potrafi dawać z siebie wszytsko w poruwnaniu do niektórych piłkarzy typu Lamey, Jaliens czy nawet Pajlic...dwuch z nich dzisiaj do pokazło i to nie pierwszy raz, a zwłaszcza Lamey dla którego szacunku nie mam i nie będe miał bo mam wyje..ne na takich ludzi w NASZYM KLUBIE!Wole ludzi z charakterem, którzy robią dobrą robote i domagają się tego co im się należy, czasem zbyt kontrowersyjnie, ale służnie, a że Nasi działacze wolą bulic farjerą, którzy zbierają na spokojną emeryture no to coś tu chyba jest nie tak...Poruwnania są proste, nawet piłkarzy z zagranicy, przykład?Lamey, a Jovanović, ten drugi kumaty gość z Serbii który wie w wielu kwestiach ocb, np wie co to derby i wie o co w tym chodzi i da w takim meczu z siebie wszystko w przeciwięstwie do Lameya, który gra ciagle tak samo chu..wo... i ma w dupie czy to derby czy mecz z Legią, i widać to ewidentnie patrząc na jego gre , a Marko jest typem piłkarza, któremu zależty na dobru drużyny,klubu i Nas kibiców!Po meczu w którym przegramy widać po nim załamanie ale szczere, łzy w oczach ..i nie jest to sztuczne spuszczenie głowy i zejście do szatni.Dla takich ludzi drzwi w Wiśle otwarte, ale niestety nasi włodarze często zatrudniją gwiazdki, które gdzies kiedys zabłysły a teraz szukają pieniedzy na podstawie CV, niestety w tym zawodzie CV to nie wszystko...tyle w tym temacie!BEZ ODBIORU!PATRYK MAŁECKI-SZACUNEK!
|
Chłopie (albo raczej chłopcze) użyj słownika zanim coś napiszesz. Ewentualnie taka mała rada : takie czerwone pod wyrazem oznacza, że coś jest nie tak.