Wyświetl pojedynczy post
Boruc
Member

Od: 12.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2012, 18:13
Pareiko - niepewny, zawalił 1-szą bramkę, mógł wybronić drugą + wybicie w Sernasa na początku meczu (podanie do Sergeya za słabe, ale powinien wybić do boku). Żeby być sprawiedliwym: świetna interwencja zaraz po bramce na 2:1.
Lamey - nie popełniał błędów i grał dość solidnie, chociaż trochę na stojąco.
Chavez - trudno mi go ocenić, bo mam wrażenie, że nie miał dziś dużo pracy (o wiele mniej niż Czekaj). Można powiedzieć, że poprawny występ.
Czekaj - popełnił kilka błędów, parę razy dał się ograć, ale miał też niezliczoną ilość przechwytów. Dobry występ.
Paljić - nosz ....a mać.
Wilk - mniej skuteczny w destrukcji, niż ze Standardem, włączał się do ataków.
Garguła - dosyć przeciętnie, ale też pożyteczny w kombinacyjnych akcjach.
Melikson - kolejny świetny występ. Mam wrażenie, że jest o klasę lepszy od wszystkich naszych piłkarzy.
Kirm - zaskakująco dobry występ (Andraż strzelił bramkę! :O).
Iliev - bardzo ładny gol, ale miał lepsze mecze.
Genkov - biegał, walczył, ale ktoś musi wykańczać akcje...

Zremisowaliśmy, bo graliśmy naprawdę dobrze tylko między 45, a 60 minutą...Od objęcia trenerki przez Moskala ZNACZĄCO POPRAWIŁA SIĘ GRA W OFENSYWIE, Kaziu potrafił wydobyć z Maora, Ilieva, a przede wszystkim z Garguły to, co najlepsze. W dodatku dał szansę Czekajowi, który teraz jest najpewniejszym punktem naszej obrony. Obrony, która lepiej grała jesienią (!) niż dziś...
Potrzebne transfery:
- mocny konkurent dla Pareiki.
- LEWY OBROŃCA (lub 2, jeśli nie wykupimy Diaza)
- powrót Burligi, który zastąpi Lameya
- 2 def. pomocników (Nunez? i zmiennik dla Wilka - Sobolewski powoli odchodzi w cień)
- następca Meliksona, który pewnie odejdzie
- 1 lub 2 młodych, perspektywicznych ofensywnym pomocników, którzy w przyszłości zastąpią Gułę i Ivicę
- bramkostrzelny napastnik (nie wierzę w wykupienie Bitona)

Trochę tego dużo, a przecież potrzeba stabilizacji.
Odpowiedz cytując