Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2012, 17:48
Małecki kpi z wszystkich którzy go bronili w tym i ze mnie bo wielokrotnie to robiłem....

Tutaj już nie ma żadnego usprawiedliwienia, wiem że ktoś może napisać o koalicji Basałaja, Valcxka Moskala z piłkarzami, którzy celowo mieliby dokuczać Patrykowi...tylko po co to robić ? Po co zaklinać rzeczywistość ?

Patryk jest po prostu bardzo nie dojrzałym człowiekiem... swoje niezadowolenie związane z zarobkami mógł wyrazić na 100 tysiecy różnych sposób, a nie obrażać się na kolegów czy trenera, strzelać 45 metrów na bramkę przeciwnika.

Nie wierzę że ktoś za niego zapłaci, dlaczego może jakieś wypożyczanie z wpisaną skromną kwotą odstępnego.

Patryk mógł po prostu powiedzieć wprost. "Gram dla Wisły jak najlepiej potrafię do końca sezonu i odchodzę" Mógł również nie dzielić się z nikim i w tym postanowieniu grać sobie do końca sezonu a w tym czasie menago znajdzie dla niego klub i odejdzie sobie na zasadzie prawa webstera czy jak tam chce. Nie rozumiem po co zrobił tą szopkę i odwraca od siebie coraz większe grono kibiców.

Ze słów Moskala również można wywnioskować że jest on mu wstanie dać szansę, tylko czy to wpłynie dobrze na drużynę.

Jak oceniam Patryka ? Nie znam go osobiście ale jakby to ująć uważam że Patryk ma "serce lepsze od głowy".
Ostatnio edytowane przez westersyl : 19.02.2012 o godz. 18:10.
Odpowiedz cytując