Mówimy o dwóch różnych rzeczach.... wysokości kontraktu i zachowania Mełeckiego.
Przecież Małecki i jego menadżer widzieli co podpisują (mam na myśli kontrakt) i jaka jest na nim kwota i jak długo obowiązuje? Więc myślę, że nie ma o czym mówić.
A co do zachowania, to po prostu jest skandal. Skandal, który zaczął się już dużo wcześniej. Pierwsza sprawa to odmowa wyjścia na zmianę z ławki trenerowi Kasperczykowi, druga... to jego zachowania wobec starszych kolegów z drużyny... nie będę tu wymieniał, bo myślę, że wszyscy wiedzą o czym mówię.
To są sprawy, które klub może może załatwić z zawodnikiem nakładając na niego karę finansową.
Natomiast niedopuszczalne jest
wysyłanie kibiców, którzy ośmielili się gwizdać na "gwiazdora" na drugą stronę Błoń.. Sam nie gwizdałem na Patryka (nie umiem

) ale nie pozwolę, aby chłoptaś, który wchodził pod stół na stojąco, kiedy ja już chodziłem na R22 wysyłał mnie na drugą stronę Błoń.
Przed dalszymi gwizdami ze strony kibiców z trybuny E "uratowała" Małego paradoksalnie... kontuzja, bo nie rzucał się w oczy na stadionie. Wydawało się, że sprawa Małeckiego ucichnie. wszak "czas goi rany" ... ale nie ...
"Gwiazdka" z Reymonta znów dała znać o sobie... po fatalnym meczu, obrażony schodzi z boiska, nie podając ręki trenerowi (któremu nota bene mógłby "buty czyścić", szybciiutko ucieka z szatni do domu mając w d...e kolegów i wynik..... nie stawia się na rozmowę w klubie.....
Wg mnie miarka się przebrała
Patryk odejdź z Wisły, nie jesteś godny grać w Tym Klubie
A wszystkich obrońców Małeckiego zachęcam do pisania petycji do Klubu o zawieszenie koszulki z numerem 19 w Galerii Sław