Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2012, 14:23
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
Nigdy się Wam nie udało zdobyć tak jak Wisła:

13 MP w piłce, 46 MP w sportach zespołowych, 317 MP w sportach indywidualnych, łącznie 719 medali mistrzostw Polski seniorów

Legia odpowiednio: 8; 37; dużo, dużo, dużo mniej.

Dziękuję za uwagę.
"Warto wspomnieć, że pięściarze CWKS Legia 21 razy zdobywali tytuł drużynowego mistrza Polski." Więc dodaj do 37 jeszcze 21 = 58.

Oczywiście PP już pominąłeś, bo nie pasuje do teorii

Wy za to nie graliście w LM

Poza tym naucz się czytać, on napisał, że " robimy to co Wam nigdy się nie udało". Z tego co wiem, to zdobywaliśmy mistrzostwa, więc co niby nam się nie udało? Pomyśl nad tym.

W tabeli wszechczasów kto jest 1? Legia czy Wisła?
Nigdy nie byliście w 1/2 Pucharu Europy, a my tak. W PZP byliście najdalej w 1/8, my zaś raz w półfinale i dwa razy w ćwierćfinale. Na arenie międzynarodowej Was miażdżymy.
Od czasów II wojny światowej jesteśmy nieprzewalenie w najwyższej lidze, w przeciwieństwie do was.

Licytujemy się dalej?

Dziękuję za uwagę.

wiślak68 potem napisałem, że nadużyłem słowa przepis. Nie zmienia to faktu, że same wytyczne UEFA są takie a nie inne i ja tylko je powtarzam. To Ty z nimi walczysz.

edit down martin_6 tak tak, ciągle wyczytuję, że to albo 0 22 się napina i prowokuje, albo ja, albo jakiś inny legionista.
Wskaż mi gdzie prowokuje, normalnie bez wyzwisk przedstawiam swoje stanowisko. A to, że jest ono dla Ciebie inne niż po Twoje myśli, to już znaczy, że jest to prowokowanie. Ciekawe.
Dobra OT, idę pooglądać Zagłębie Wisła.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 19.02.2012 o godz. 14:40.
Odpowiedz cytując