Wyświetl pojedynczy post
szachmat
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2012, 22:49
CH. napisał(a):Wyświetl post
Ty tak na serio? Ty masz 26 lat dopiero i Ty się za starszyzne uważasz? W SKWK są ludzie którzy 26 to mają lat przejechane za Wisłą po całej Polsce.

Wracając do tematu to w zasadzie o co chodzi, o kopnięcie barierki czy nie stawienie się na dzisiejszym spotkaniu z trenerem (powodu nie podano). Czy coś się jeszcze stało o czym nie wiem? Serio pytam bo przy zmianie Małego niczego nie zauważyłem. Zdjęc z tego czy filmów wideo tez nie ma. Najechał słownie na Moskala czy coś takiego?
Schodził i kopnął to jest fakt. Nie podał ręki to jest fakt. Nie przechodził obok Moskala, poszedł prosto do szatni. Więc nie to że go z premedytacją ominął tylko nawet tam nie skręcał. Słownie przynajmniej publicznie nigdzie nie było jazdy na trenera.

Dziś ochalik wychodzi i mówi to co mówi. Powodu nie podano, nie podano czy on w klubie był czy go nie było. Nie przyszedł pogadać z Moskalem czy nie przyszedł do klub, a to jest bardzo ważne w rozaptrywaniu tej sprawy. Przynajmniej dla mnie, ale jak widać rzucono mięso armatnie, tutaj już fajnie sobie szarpią po kolei, po kawałeczku.

Lożo szyderców, stary sektorze A, B. Koneserzy futbolu. Jechaliście jak z kupą gnoju z Brożkami, z Baszczyńskim, Głowackim, Frankowskim, Żurawskim a pewnie i kilkoma tuzinami innych graczy. Teraz to samo jest z Małeckim. Czy tamci nie dali rady gdzie indziej, czy żałowali odejścia? Fajnie sobie konto wypełnili, sentyment do sektora C im pozstał na długie lata. Każdy z nich dochodził w pewnym momencie do wniosku, .......ę odchodzę. Myślę że Patryk jest w tej samej sytuacji i ma rację. Czas wysiadać, szczególnie że koń jedzie na oślep, woźnica pijany a wóz na zaciągniętym hamulcu.

No i dobra akcja reklamowa, jego już nie ma, możesz wracać, kiełbaski czekają
Odpowiedz cytując