Wyświetl pojedynczy post
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2012, 19:08
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Mogę Ci podać przykład skrzydłowego, który prawie zawsze podejmuje złe decyzje, rozgrywającego który gra jeden dobry mecz na pięć i seryjnie marnuje okazje strzeleckie, trzech stoperów-kabareciarzy i bocznych obrońców z których ktokolwiek z szybkością i techniką robi wiatrak. I wszyscy oni zarabiają kilka razy więcej niż Patryk.

Jesteśmy w miejscu w jakim jesteśmy (w lidze) nie dlatego, że Małecki gra słabo.
Nie prosiłem cię abyś pokazywał mi indywidualne błędy graczy. Lecz , który z nich ma tyle strat i gra tak samolubnie jak Małecki .
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A ja nie mam zamiaru odpowiadać na pytania zamknięte, ponieważ jestem na to o wiele za sprytny
Nie tyle nie masz zamiaru co po prostu wiesz że drugiego gracza tak samolubnego jak on nie ma.
Powiem tyle lubię Małeckiego chciałbym żeby tak dużo graczy jak on w Wiśle oddawało serce za ten klub , ale niestety każdy z nas musi przejrzeć na oczy i zobaczyć że z tym piłkarzem coś jest nie tak. Na razie dajmy mu spokój i niech próbuje . Zobaczymy co przyniesie nam wiosna. Na pewno zdobędziemy kilka odpowiedzi na kluczowe pytania.
Ostatnio edytowane przez zgrybus : 18.02.2012 o godz. 19:14.
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując