wolfy napisał(a):

Mogę Ci podać przykład skrzydłowego, który prawie zawsze podejmuje złe decyzje, rozgrywającego który gra jeden dobry mecz na pięć i seryjnie marnuje okazje strzeleckie, trzech stoperów-kabareciarzy i bocznych obrońców z których ktokolwiek z szybkością i techniką robi wiatrak. I wszyscy oni zarabiają kilka razy więcej niż Patryk.
Jesteśmy w miejscu w jakim jesteśmy (w lidze) nie dlatego, że Małecki gra słabo.
|
Nie prosiłem cię abyś pokazywał mi indywidualne błędy graczy. Lecz , który z nich ma tyle strat i gra tak samolubnie jak Małecki .
wolfy napisał(a):

A ja nie mam zamiaru odpowiadać na pytania zamknięte, ponieważ jestem na to o wiele za sprytny
|
Nie tyle nie masz zamiaru co po prostu wiesz że drugiego gracza tak samolubnego jak on nie ma.
Powiem tyle lubię Małeckiego chciałbym żeby tak dużo graczy jak on w Wiśle oddawało serce za ten klub , ale niestety każdy z nas musi przejrzeć na oczy i zobaczyć że z tym piłkarzem coś jest nie tak. Na razie dajmy mu spokój i niech próbuje . Zobaczymy co przyniesie nam wiosna. Na pewno zdobędziemy kilka odpowiedzi na kluczowe pytania.