Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2012, 18:51
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Nie martw się, Patryk ma wsparcie u wielu osób. A posty w internecie, tym bardziej na tym forum to jak walenie ślepakami Dla Takich jak Ty mam rade, nie wdawać się w dyskusję, szkoda nerwów. Pokrzyczą trochę i się zmęczą. W kwestii Kazka nie ma co komentować, nie tylko on jest marionetką w rękach osób, dla których priorytetem jest rozszparać patriotyczny transparent kibiców Wisły, czerwoną szmatę z mordą che gueverą po drugiej stronie zostawić w spokoju, wymierzyć zakazy stadionowe swoim kibicom za rzucenie śniezkami i lepieniem bałwanów przed stadionem. Pamiętaj że 2/4 tego forum nie widziała na żywo stadionu Wisły.
Ale najlepiej rzucać tylko epitetami, że PM19 krytykują tylko lemingi i telewizyjni kibice, zamiast zdobyć się na jakikolwiek merytoryczny argument? Sorry, ale tatuaż z Reymanem na bicu to dla mnie nie immunitet, wręcz przeciwnie - daje jeszcze mniejszy 'handicap' do krytyki.

Mam karnet na C, fanem Małego jestem od 2007 i jestem pewnie jedną z ostatnich osób do uskuteczniania nagonki na Patryka, ale pozwól, że też sobie "pokrzyczę". Chyba, że z jakiegoś powodu nie mam prawa do opinii - uświadom mnie.

Takie fochy w kierunku któregoś już z kolei trenera, w dodatku osoby, która jako jeden z niewielu piłkarzy po 1989 zasługuje na miano legendy to gówniarstwo. Miałem nadzieję, że autorytet Moskala otworzy chociaż niektórym osobom oczy - myliłem się.
Ostatnio edytowane przez Watts : 18.02.2012 o godz. 18:54.
Odpowiedz cytując