Wyświetl pojedynczy post
hide
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2012, 18:36
Jemu sodówka odbiła jak strzelił bramkę Cypryjczykom. Zagrał bardzo przeciętny mecz, dużo strat ale dostał bardzo dobrą piłkę i strzelił- ta piłka mogła polecieć gdziekolwiek ale miał szczęście i ją zmieścił w bramce. Po tym meczu od razu został nazwany gwiazdą przez wszystkich (nie przeze mnie) Wszystkie media w kraju chciały się pochlastać żeby mieć wywiad z "gwiazdą". Cała Polska później zaczęła akcje "Małecki w reprezentacji" bo jaki on nie jest zajebisty a Smuda choć prowadzi tą reprezentacje jak prowadzi - miał rację . MAŁECKI NIE NADAJE SIĘ DO GRY KOMBINACYJNEJ. Przy Maskaancie dawał radę szczególnie poprzedniej wiosny bo wtedy Maaskant bazował na indywidualnościach teraz Kaziu gra kombinacyjnie i nie wiem po co taki koleś ma wychodzić razem z Meliksonem i Gargułą . Dostaje piłkę i nie ważne gdzie jest myśli " a strzele przecież jestem najlepszy''

A co do Kirma gdyby Mały dał tyle co on w meczu z Belgami to nie miałbym do niego tak dużo pretensji . Przypominam, że Andraż "rozruszał" tą łysą pałe na prawej obronie Standardu. To na nim był faul i on wystawił piłke Ilievowi. Grał te 15 minut ale pozostawił po sobie dobre wrażenie. Może w lidze nie błyszczy - ale strzelił dwie bramki a jak coś spieprzył to PRZEPROSIŁ drużyne i kibiców. PRZYZNAŁ SIĘ że zawalił - mówię tu o karnym z Zagłebiem i zjebaniem setki na Polonii.
Odpowiedz cytując