Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2012, 10:56
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Stawiam sprawę na ostrzu noża.
Niestety Patryk sam wystawia się na pośmiewisko. Moje czy innych posty obrazują ten stan. Zobaczymy w niedzielę jak to będzie, mam nadzieję że wejdzie w "11" i pokaże lepszą stronę Patryka.
A ja mam nadzieję że usiądzie i patrząc na grę innych przemyśli swoją. Iliev nie ma sił na cały mecz, wchodząc na 20-30 min z każdego obrońcy zrobi wiatrak. I jako alternatywa dla małego jest idealny, niestety mały tak się stara pokazać że niweczy prze okazji pracę zespołu. W czwartek tuż przed zmianą miał setkę. Zamiast wewnętrzniakiem leciutko kopnąć do pustej bramki, zap.. z woleja jakby strzelał z 20 metrów. Klucz do jego dobrej gry jest w głowie i Moskal go znajdzie. Problemem jest też kontrakt. Jak on może zarabiać najmniej w drużynie? Stąd te jego strzały z 35 metrów.

Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
Otóż to, dlatego Patryk nigdy nie będzie w stanie osiągnąć poziomu na jakim znajduje się na ten przykład Błaszczykowski już nie wspominając o Lewandowskim .
Lewandowski to Błaszczykowskiemu może buty czyścić.

Jedyne wytłumaczenie dla zachowań Małeckiego to brak nowego kontraktu. Za to zarząd powinien dostać porządną zjebkę. Małecki od kilku lat stanowi o sile Wisły, a zarabia jak junior. Każdy by się wk.....ił. Tym bardziej że na Jaliensa czy Lameya kasa jest. Małecki jest ambitny więc chce sam wygrywać mecze żeby pokazać że na kontrakt zasługuje. Trudno się dziwić skoro dobrą grą przez ostatnie lata zdaniem zarządu nie zasłużył. To jest przecież paranoja, nie dziwota że jak jest jakiś młody to woli z Wisły uciekać, niż podpisać kontrakt na lata, bo z przykładu Małeckiego wie że będzie oszukiwany.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 18.02.2012 o godz. 11:18.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując