Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2012, 21:38
Akurat w jego przypadkui zapewniam Cie że gówno znaczy W ogóle jak można oceniać człowieka poprzez pryzmat kilku kopnięc szmacianej piłki na skrawku trawy.. przeciez on nie jest taki prywatnie że idzie ulicą i kązdego pyta "kim Ty k.. jesteś?" wiem że niektórych fantazja ponosi i na siłę chcą być mądrzy, ale litości , miejcie jakiś umiar. Małecki prywatnie jest bardzo spokojnym i ułożonym chłopakiem, co wielu zdziwiło bo też tak oceniało go poprzez pryzmat telewizora. Ale na boisku to cham, bandyta i nabuzowana torbeda w sensie pozytywnym.
a na boisku taki już jest i się nie zmieni, ma charakter i wolę walki i dobrze. nie wyjdzie mu mecz i kopnie banner reklamowy to jeszcze lepiej. Zależy mu. Też nie wszystko mi się w nim podoba, i on też zdaje sobie z tego sprawę, ale on pewnych rzeczy nie zmieni mając tego świadomośc.

Ja wielkiej rózcniy między nimi nie widże. Nie mam jakiegoś wrodzonego zboczenia żeby przypatrywać się na każdy ruch i słowo piłkarza. Wilk jest inny na boisku, Sobol inny, Małecki inny, Genkov inny... nie wymagaj od kogoś żeby udawał kogoś kim nie jest.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 17.02.2012 o godz. 21:54.
Odpowiedz cytując