Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2012, 19:55
karas1983 napisał(a):Wyświetl post
Może pokusisz si o jakieś konkrety? Siła ofensywna Legii? To raczej obrona Sportingu grała fatalnie...

Do tego stracili Rybusa, który dzisiaj robił sporo zamieszania.

Pierwszy gol dla Legii po zamieszaniu i błędach w kryciu, drugi ze spalonego, sytuacja Żyro przypadkowa...

Nasza gra bardziej przypadła mi do gustu. Ale może nie jestem obiektywny.

Liga wszystko zweryfikuje.
Tak, zawsze jak Legia coś strzeli lub ma okazję to obrona rywala źle grała lub okazje były przypadkowe. Nie to co Wisła.

Setka Ljuboji też pewnie była przypadkowa. Gol ze spalonego? Nawet same przepisy FIFA mówią o tym, aby w takich stykowych sytuacjach puszczać grę.

Straciliśmy Rybusa, ale zyskaliśmy Novo no i po kontuzji wraca Radovic, więc w następnych meczach będzie raczej na plus. A jak dojdzie (słowo klucz jeśli) Blanco, to będzie naprawdę ok w linii ofensywnej. Mowi się o odejściu Komorowskiego, ale na jego miejsce może wskoczyć Astiz lub Choto, więc biedy nie ma.

Skoro pokusiłeś się o ocenę Sportingu, to ja pokuszę się o Standardu. Po czerwonej kartce i karnym myśleli, że wygrają mecz na stojąco. Po prostu zlekceważyli mecz. Poza tym ich forma na wyjazdach jest katastrofalna, to zespół własnego boiska (patrząc na ligę belgijską).
Napisałeś, że sytuacja Żyro była przypadkowa, a może okazja Garguły z 4 minuty to była wypracowana okazja? Też przypadek.
Odpowiedz cytując