Wyświetl pojedynczy post
GaoFeng
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2012, 17:17
iwan149 napisał(a):Wyświetl post
Co niektórzy obawiają się Standardu w meczu na wyjeździe i porównują to do dwumeczu z Apoelem. Ale weźcie pod uwagę jaki miał u nas przebieg pierwszy mecz z Apoelem. Goście prowadzili gre, a my tylko liczyliśmy na jakieś kontry i akcje indywidualne. Wczoraj to my rządziliśmy na boisku i to w dodatku w osłabieniu. Dziś Wisła jest inną drużyną, a i rywal jest znacznie słabszy od Cypryjczyków, więc spokojnie. Samo takie nastawienie do rewanżu, że Standard u siebie jest niewyobrażalnie mocny może źle działać na psychikę piłkarzy i spowodować bojaźń za tydzień
w czwartek. Jesteśmy lepsza drużyną i powinniśmy to udowodnić w rewanżu

Dokladnie, chcialem wlasnie to samo napisac! W meczu z APOELEM bylismy druzyna slabsza i mielismy po prostu szczesie, ze wygralismy! Standard natomiast byla wczoraj druzyna slabsza i wcale nie jest taki mocny jak niektorzy tutaj sadza. Liege mocny u siebie? Wygrali wiekszosc meczow w lidze ok, ale z jakimi druzynami? Nawet w LE mieli raczej slabsza grupe niz Wisla i na mnie to nie robi zadne wrazenie! Ogladalem mecze z Hannoverem, ktorzi nie potrafili dominowac u siebie Standard tak jak wczoraj Wisla, wiec jestem bardzo optymistyczny o awans! Nawet w nastepnej rundzie mielismy dobre szanse z 96 lub FC Brügge!

Aha, jeszcze o Maleckim: nie jest momentalnie w formie? Nie, on jest po prostu tylko przecietnym pilkarzem, ktorego nie stac na gre na tym poziomie! Dla mnie takie deklaracje, ze on "ma Wisle w sercu", "jest sam fanem klubu" i inne blabla nigdy nie mialo znaczenie! Juz dawno powinni go sprzedac...
Ostatnio edytowane przez GaoFeng : 17.02.2012 o godz. 17:22.
Odpowiedz cytując