Wyświetl pojedynczy post
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2012, 15:17
Karherop napisał(a):Wyświetl post
wskaż jedna osobę która widzi Wisłe w finale ? jakis 7 latek ?

Fankluby Małeckiego nie idzcie tą drogą .Niestety , ale Małecki na boisku zatrzymuje jakiekolwiek chęci Wisły do gry kombinacyjnej . I to nie jest pierwszy taki mecz w jego wykonaniu . Ile on strat zanotował w tym meczu ?

Kibice chorągiewki, Małecki strzeli zwycięską bramkę w Belgii to będziecie go na rękach nosić. Na razie przytrafił mu się jeden słabszy mecz, a już co poniektórzy by go sprzedawali.

A tą akcje dedykuję tym którzy piszą, że Patryk nie potrafi gra czy klepki, czy nie ma predyspozycji do gry kombinacyjnej:

http://www.youtube.com/watch?v=ACq4RHmqBus

I jeszcze jedna sprawa, pisanie o Meliksonie jako graczu meczu - niedorzeczność. Owszem wyglądał bardzo dobrze, dryblował, był aktywny i brał na siebie ciężar rozgrywania piłki, ale czy ktoś policzył ile w tym meczu zanotował strat? Ja przynajmniej sześć zauważyłem, gdzie niecelnie podawał , lub jego szarże były czysto zatrzymywane przez przeciwników. Jak dla mnie cichym bohaterem (po raz kolejny) był CEZARY WILK. Ile ten chłopak daje zespołowi to głowa mała i po raz kolejny przydała by się dokładna statystyka poszczególnych zawodników, Czarek miał z 20-25 odbiorów piłki na bank.
Odpowiedz cytując