Merkury napisał(a):

|
Moskal chce grać ładnie dla oka ale problem w tym że ma za cienkich piłkarzy robiących masę prostych błędów nawet uwielbiany Melikson zanotował niezliczoną ilość strat.
|
Tyle, że w sparingach naprawdę wszystko wyglądało nieźle, strat było znacznie mniej, grali faktycznie ładnie dla oka - naprawdę, potrafią. Nie wszystko da się z wczoraj usprawiedliwić czerwienią i głupim golem bo faktycznie strat i niedokładności było za dużo, ale mimo wszystko, pierwszy oficjalny mecz od wielu tygodni, w zimowych warunkach, myślę że naprawdę może być lepiej. Zobaczymy jak to z Zagłębiem będzie wyglądać, bo pamiętamy że na jesieni nasi potrafili ładnie grać z Lechem, a ze średniakami była klapa.
Tak czy siak imho widać, że Moskal robi z zespołem dobrą pracę, zawadzają słabe ogniwa jak przede wszystkim Małecki, i moim zdaniem Kirm też niczego dobrego nie pokazał po wejściu. Nie jestem za dawaniem czasu w nieskończoność jak to niektórzy chcieli dawać Maaskantowi, ale na razie naprawdę nie ma co spinać. Walczyli w 10, wyrównali, nie jest źle. Chociaż pewnie faktycznie w rewanżu Standard nas nieźle przygniecie...