Wyświetl pojedynczy post
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2012, 13:44
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Może jakiś komentarz? Nie lubię jak ktoś tak wstawia artykuł i nie pisze nic od siebie. Na niektórych forach jest to nawet zakazane (w sumie nawet nie wiem, jak tutaj)

Z treścią ja się w sumie zgadzam. Mówcie co chcecie, ale od reformy emerytalnej prędzej czy później nie uciekniemy. I tak jak (niedoskonała, ale idąca w dobrym kierunku) reforma pomostówek była dla mnie jednym z nielicznych pozytywnych posunięć ekipy Tuska z jego pierwszej kadencji, tak samo teraz nie będę należał do tych, co protestują. I bez tego jest za co jeździć po Platformie.
wkleiłem do myślenia. Przecież tu większość opowie się za brakiem akceptacji dla tego projektu, nie tyle że jest zły, ale przeciw rządowi.

jendrus napisał(a):Wyświetl post
Nasz "minister finansów" się mocno kompromituje.. Każda kopalnia sprzedana a on mówi o polskim kapitale "Polskie" sieci energetyczne sprzedali on mówi o polski kapitale <face> i mówi kto dba o interesy lobbystów...
A wszyscy analitycy mówią że opłata bankowa i podatek od kopalń przeniesiony zostanie tylko na klientów indywidualnych;/ kretyni. POpopaprańcy;/
księgowy ma rację. Żadnych kopalni już nie mamy? KGHM, KHW, kopalnie pod PGE itd itd. Sieci energetyczne? Energa, PGE, Tauron, to też nie polskie?

poczytaj najpierw, a nie klepiesz bzdury rodem z Gazety Polskiej