Uff ochłonąłem po wczorajszej parodi pana Borbalana z Hiszpanii,prawie 40 fauli w meczu,ten koleś nie potrafi sędziować,około 6 lub więcej fauli na samym Meliksonie i brak zółtych kartek.Odgwizdywał gdy nie było potrzeby a gdy ostry faul to zapomniał o kartkach.
Co do karnego był oczywisty więc tutaj nie mam zastrzeżeń,czerwień według przepisów też zasłużona bo wychodził sam na sam.Ogółem nigdy więcej niech meczów Wisły nie sędziuje !!!
Co do meczu:
Jestem dumny z gry Wisły mimo gry w 10 byliśmy widocznie lepsi,niestety wynik jest zły i o awans będzie niesamowicie trudno bo w Belgii to już na pewno będzie inny Standard,ale trzeba wierzyć
Chciałbym żeby Wisła zawsze tak grała,chłopaki dali z siebie 100% zaangażowania,jestem przekonany tak jak i byłem przed meczem że w 11 byśmy to wygrali i to nie jedną bramką.
Widać było że Belgowie mają bardzo dobrych technicznie graczy,obawiam się że prawdziwego Standardu jeszcze nie zobaczyliśmy
Jak zwykle najlepszym zawodnikiem Melikson ale zasługi dla całej drużyny za walkę
Największe rozczarowanie: Patryk Małecki-katastrofalna gra,same straty,najgorszy gracz na boisku
I chłopak jeszcze ma pretensje do trenera

W innym klubie ściągnęli by go już w 1 połowie
Oby się w porę ogarnął bo szkoda go
Aha zapomniałbym-bardzo mało strzałów na bramkę tylko 2 !!!
I to nie pierwszy taki mecz