Wyświetl pojedynczy post
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2012, 10:11
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Nie, mylisz sie ojczulku. Ja jestem z tych co to kulture i oglade chwala, a nie chamstwo i buractwo. Zadne pokolenie nie ma tu nic do rzeczy. Tobie by sie podobalo jakby ktos rzucal w Ciebie sniezkami podczas meczu? To nie jest kwestia pokolenia, tylko kultury.

I musze Cie rozczarowac (kolejny juz raz), ale czym mniej takiego betonu jak ty- tym lepiej. Zrozumieli to kiedys anglicy, i jak pieknie na tym wychodza Chamstwo, buractwo i fanatyzm jest jednym z czynnikow ktore odstraszaja wielu potencjalnych "klientow" do chodzenia na stadion (jak i niektorych ludzi do inwestowania wogole w pilke). Natomiast to samo chamstwo, buractwo i fanatyzm do przyjscia na stadion zacheca niewielu...
Ale to ty sie powinienes martwic nie ja, "beton kibicowski" jest w Polsce gatunkiem na wymarciu. Wystarczy zerknac na zmiany jakie zaszly w ciagu ostatnich 15 lat. Przyjdzie do nas to co jest na zachodzie bo to... na dluzsza mete jest korzystniejszy uklad dla klubow.

Pa ... <cmok>
1) Szkoda słów...
2) Czyli wszyscy ludzie którzy dopingują są "burakami", "chamami"? Doping jest formą fanatyzmu.
3) Tak, poradzili sobie. O awanturach na murawie w derbach Birmingham nie słyszał? O bójce kibiców Newcastle ze służbami porządkowymi, nie słyszał?. A pewnie, że nie, ponieważ polskie media nie podadzą takich informacji, bo to zepsuje wizerunek skrzętnie kreowany.
4) Jesteś Polakiem? Polskie litery- błagam.
5) W OGÓLE!!!!
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 17.02.2012 o godz. 10:24.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując