Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2012, 09:16
adas123 napisał(a):Wyświetl post
Ja pierd.ole,Bronex czy Kurz Wy sie dobrze czujecie?Narzekać,narzekać i narzekać,jedyne co potraficie.Wypierdalajcie do Barcelony,tam będziecie mieć piłke na superhipermega poziomie i super kulturalnych kibiców.Byliśmy od parszywców dużo lepsi,gdyby nie hiszpański pies to zdjęlibyśmy ich 3 0,w dziesiątke dominowaliśmy cały mecz!I jak nie widzicie postępów od czasów Maaskanta to współczuje.Nikt nie wybija teraz piłki hura do genkova,budujemy akcje od 0,przytrafi się głupota jak Nunezowi,ale to wygląda sensownie,a nie kaszana jak pod koniec Roberta.Wszyscy chwalą Wisłę,od onetu po weszło, a tutaj zawsze sie znajda znawcy którzy każdy sukces przemienią w porażkę.
Żenujący kretynizm.
Widzę, że wulgaryzmy dodają ci animuszu... Co do postępów, to gramy to samo, ale niczego innego się nie spodziewałem, więc trudno mówić o rozczarowaniu całokształtem naszej postawy. Belgowie... cóż... byli po prostu słabsi niż Holendrzy, Anglicy czy Cypryjczycy... nie oceniajmy wobec tego Wisły na ich tle.

Jedyne czego żałuję po wczorajszym meczu i czym jestem rozczarowany, to wynik. Standard był cienki jak sto skur... i szkoda że przez głupotę, bezmyślność, brak odpowiedzialności, zamiast cieszyć się pewnym zwycięstwem, przeżyjemy nerwówkę w Belgii i być może przegramy batalię o awans do następnej rundy z takimi dziadami.
Odpowiedz cytując