Dariook
Zwal sobie konia, lub ewentualnie znajdz sobie dziewczyne bo ewidetnie grozi Ci tzw. "pekniecie zylki".
Po kolei, skup sie;
czy rzucanie sniegiem w graczy zespolu przyjezdnego jest korzystne dla Wisly Krakow jako klubu? Czy dzieki temu nasi pilkarze graja lepiej? Czy dzieki temu przeciwnik gra gorzej? Czy dzieki temu UEFA wyplaca premie? Czy dzieki temu robimy sobie dobra opinie? Nie. Nie. Nie. Nie. Nie
Idziemy dalej slodziutki pysiu misiu, skup sie; ;
czy rzucanie sniegiem w graczy zespolu przyjezdnego jest niekorzystne dla Wisly Krakow jako klubu? Czy istnieje mozliwosc przerwania meczu a w zwiazku z tym nawet otrzymanie walkowera? Czy istnieje mozliwosc kary finansowej? Czy dzieki temu pogorszy sie, i tak juz zla, opinia na temat kibica? Tak. Tak. Tak. tak.
Powiedz mi wiec, idac zgodnie z
logicznym tokiem myslenia, jak tacy ludzie moga siebie nazywac kibicami Wisly skoro
dzialaja na jej szkode? To tak jak z mezem, ktory zone koche, ale nie przeszkadza to jemu ja bic? Ale ja kocha, jest kochajacym mezem...
Mam w dupie slowa, mnie interesuja fakty. A fakt jest taki ze takim zachowaniem szkodzi sie klubowi. A to czy potem ktos sobie rysuje serduszka z Wisla to mnie nie interesuje.
Fakt jest taki ze rzucajac sniezkami naraza Wisle na kary od UEFA.
Ty za to nie jestes moim rzecznikiem by sie wypowiadac za mnie slodziutki. Nie nazwalem kibicow Wisly debilami. Sam jestem kibicem Wisly.
Nazwalem debilami ludzi ktorzy nazywajac siebie kibicami Wisly swoimi dzialaniami szkodza temu klubowi. A to roznica. Ci co rzucali
z premedytacja to tak debile.
Debile! Debile! I jeszcze raz debile!
Nie, mylisz sie ojczulku. Ja jestem z tych co to kulture i oglade chwala, a nie chamstwo i buractwo. Zadne pokolenie nie ma tu nic do rzeczy. Tobie by sie podobalo jakby ktos rzucal w Ciebie sniezkami podczas meczu?
To nie jest kwestia pokolenia, tylko kultury.
I musze Cie rozczarowac (kolejny juz raz), ale czym mniej takiego betonu jak ty- tym lepiej. Zrozumieli to kiedys anglicy, i jak pieknie na tym wychodza

Chamstwo, buractwo i fanatyzm jest jednym z czynnikow ktore odstraszaja wielu potencjalnych "klientow" do chodzenia na stadion (jak i niektorych ludzi do inwestowania wogole w pilke). Natomiast to samo chamstwo, buractwo i fanatyzm do przyjscia na stadion zacheca niewielu...
Ale to ty sie powinienes martwic nie ja, "beton kibicowski" jest w Polsce gatunkiem na wymarciu. Wystarczy zerknac na zmiany jakie zaszly w ciagu ostatnich 15 lat. Przyjdzie do nas to co jest na zachodzie bo to... na dluzsza mete jest korzystniejszy uklad dla klubow.
Pa ... <cmok>