Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2012, 02:55
blanco napisał(a):Wyświetl post
Wisła zagrała dziś kapitalnie , gdyby nie pech Nuneza i głupota sędziego dwumecz prawdopodobnie byłby już rozstrzygnięty.
Nie boję się tego powiedzieć , byliśmy dziś zespołem z wysokiej , europejskiej półki .
Finezja, dynamika , kreatywność, gra kombinacyjna - ostatni raz czułem to na jesień 2007 .
Może być jeszcze lepiej, potrzeba zmian personalnych.
Przykro mi patrzeć na Patryka , pragnie najbardziej na świecie grać świetnie ku naszej chwale ,ale po prostu mu nie wychodzi.
To chyba oglądaliśmy dwa różne mecze. Finezja? Dynamika? Kreatywność? Gra kombinacyjna? Jesień 2007? WTF. Dzisiaj zagraliśmy miernie. Bez pomysłu, niefrasobliwie. Wykorzystanie nawet elementarnych sytuacji strzeleckich - dramat.

Kilku piłkarzy zupełnie obok meczu. Małecki po prostu jest słabym piłkarzem , który już dawno stanął w miejscu i wyżej wała nie skoczy. Oprócz dennej postawy na boisku pokazał również denną postawę poza nim, zachowując się jak cham w stosunku do Moskala. Małecki ma świadomość ,że piłkarsko tej drużynie już nic nie daje więc jedyne co mu zostało to fanfaronady pod adresem kibiców.

Z taką grą to Standard nas w Liege wciągnie nosem z 3-0. Ale to już nawet nie o to chodzi. Mnie niepokoi liga. Prezentując taki poziom to możemy co najwyżej ustawicznie remisować ,incydentalnie wygrywając. U nas po prostu nie ma kto strzelać bramek. Genkov? Bez jaj. Biton ,który jest na wylocie ? Pewnie z Zagłębiem w niedziele po heroicznym boju utłuczemy z 1-1 i tyle będzie walki ,już nawet nie MP, ale w ogóle o puchary.

A propos infantylnego rzucania śnieżkami w Bulata przez bandę debili mieniących się kibicami Wisły ,celnie tę kwestię podsumowuje weszło. Kara na pewno Wisły nie minie. Jak później kibice będą pytać o kasę na transfery to dobrze ,żeby uświadomili ,że trochę tej kasy dzisiaj roz.......ili wraz z tym śniegiem. Jak można być takim kretynem.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 17.02.2012 o godz. 03:07.
Odpowiedz cytując