Wujekm napisał(a):

"thechris"
Widzę że nie znasz pojęcia ironii Po twoich postach odniosłem wrażenie że właśnie tak podchodzisz do zespołu któremu niby kibicujesz
Nie twierdze że w rewanżu wygramy Czas to pokaże Ale Ty negujesz świetną postawę zespołu w dzisiejszym meczu Dziś ( a właściwie wczoraj) niczym nie ustępowaliśmy rywalowi a pow wieloma względami byliśmy lepsi od rywala
Takich meczów gdy drużyna w osłabieniu jest równorzędna lub lepsza od rywalem piłce jest BARDZO MAŁO a Wisełka pokazała dziś (wczoraj) niesamowity charakter i wole walki której od dawna nie widziałem w naszym zespole
|
Ja bym wolał żeby drużyna której kibicuje pokazywała niesamowity charakter i wolę walki częściej niż dwa czy trzy razy na rundę. Owszem, nie widziałem takiego charakteru i takiej walki w ostatnim meczu z Legią, Cracovią czy Polonią (a szkoda) i za dziś brawa. Zapominanie jednak o wyniku i wspominanie tylko o heroizmie naszych graczy, byłoby nie fair... No ale jak ktoś chce się cieszyć, że piłkarze nie położyli się tylko się starali i to mu wystarczy to ok - niech się cieszy chwilą. Tym bardziej, że rywal nie postawił ciężkich warunków... Być może taki Lubin postawi cięższe. Co więcej... sami postawiliśmy sobie dzisiaj cięższe warunki gry niż rywal.