Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2012, 01:46
Wujekm napisał(a):Wyświetl post
"thechris"
Widzę że nie znasz pojęcia ironii Po twoich postach odniosłem wrażenie że właśnie tak podchodzisz do zespołu któremu niby kibicujesz
Nie twierdze że w rewanżu wygramy Czas to pokaże Ale Ty negujesz świetną postawę zespołu w dzisiejszym meczu Dziś ( a właściwie wczoraj) niczym nie ustępowaliśmy rywalowi a pow wieloma względami byliśmy lepsi od rywala
Takich meczów gdy drużyna w osłabieniu jest równorzędna lub lepsza od rywalem piłce jest BARDZO MAŁO a Wisełka pokazała dziś (wczoraj) niesamowity charakter i wole walki której od dawna nie widziałem w naszym zespole
Ja bym wolał żeby drużyna której kibicuje pokazywała niesamowity charakter i wolę walki częściej niż dwa czy trzy razy na rundę. Owszem, nie widziałem takiego charakteru i takiej walki w ostatnim meczu z Legią, Cracovią czy Polonią (a szkoda) i za dziś brawa. Zapominanie jednak o wyniku i wspominanie tylko o heroizmie naszych graczy, byłoby nie fair... No ale jak ktoś chce się cieszyć, że piłkarze nie położyli się tylko się starali i to mu wystarczy to ok - niech się cieszy chwilą. Tym bardziej, że rywal nie postawił ciężkich warunków... Być może taki Lubin postawi cięższe. Co więcej... sami postawiliśmy sobie dzisiaj cięższe warunki gry niż rywal.
Ostatnio edytowane przez thechris : 17.02.2012 o godz. 01:49.
Odpowiedz cytując