Haha ostatnia strona tego tematu jest piekna.. Ciekawe co na to Szpenio

Gość myslał, że wszystko w mediach jest Ok, bo jak to Tusku ze swojej marnej pensji byłby w stanie opłacać dziennikarzyny

Zaraz tu wszystkich zwyzywa do wariatów od Macierewicza
Ale problem jest głeboki..Mój stary, były Soldarnościowiec, który troche gruzu przerzucił na ulicach NH, dzisiaj jest zacietrzewionym POwcem

Kaczyńskiego nienawidzi.. Zadne tłumaczenia, pokazywanie afer itp nic nie dają..
Jak mu raz cos pocisnąłem o Wałęsie to prawie stołki za mna poleciały..
Wczoraj go zagadnąłem o sprawe premii przy NCS i próbował mi wmówić, że to wina poprzedniego rządu(poprzedniego w sensie parti), że takie umowy podpisał..Ludzie czytaja po łebkach, Mucha powiedziała, ze to nie ona, tylko wczesniejsi ministrowie podpisali takie kontrakty, to ludzie łykają, że w takim razie PiS stoi za tym...... z tym, że jej wypowiedź właśnie na to była ukierunkowana. Nie powiedziała wprost, ze to ....a Drzewiecki podpisała, sugerując ludziom, ze to poprzedni rząd..A jaka dla mnie jest róznica, czy to miro, zbysio czy anulka, wazne, ze z PO

Z nimi bez jakiejs grubej rewolucji nie da się wygrać..Bo ludzie oglądają TVN, potem Polsat, na koncu TVP..A juz słuchanie czy oglądanie Rydzyka, to przejaw debilizmu..Czytaja onet i interie, bo to wg noch najlepsze portale i ow dodatku obiektywne..Z radiem to samo, z gazetami podobnie..