Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2012, 10:54
Szpen napisał(a):Wyświetl post
widzisz, Ty masz polew, a ja na to leje i na Ciebie też, bo inaczej tego powiedzieć nie można. Zaklinać rzeczywistość wypiłeś z mlekiem matki. Jaki wzrost PKB jest, każdy widzi. Kto na świeci ma, też można sprawdzić. Ja tu nie pieprze o zielonej wyspie, pokazuje fakt, że wzrost jest. Na dzisiejsze możliwości, całkiem niezły.

I jeszcze jedno. Rząd ma za sobą media. To fakt. Myślisz, że dlaczego? Tusk ich opłaca?

TVP odrzucamy, bo tam z nadania politycznego, więc tu nie trzeba wyjaśniać.
Polsta? Tam jest płacone?
TVN? Płacone jest?

GW - wiadomo, od 20 lat jadą na tą sama Michnikową nutę.
Tygodniki z wyjątkie URZE i GP - opłaceni?

Wszystkie radia opróćz RM - opłacone?

Myślisz, że w TVN przyszedł Walter do działy faktów i powiedział: od dziś jedziemy z Kaczorem, Tusk ma być na ustach! Myślisz, że tak było?

Czyli sądzisz, że cała Polska dziennikarska jest opłacona, aby być przeciwko Kaczyńskiemu? Bo im Tusk to wynagradza? To co powiesz o Rzepie, w której rząd miał 51% glosów, a można tam było wyczytać wiele złego na Tuska, i wiele pochlebnych informacji na Kaczora? Zapomnieli o Rzepie?

Toż to spisek na skalę światową!

edyta: literówka ;P i dodanie tekstu
Okazuje sie że Szpenio pił mleko matki. Żadne tam ssanie. Od niemowlęctwa jechał po całości . A poza tym jak to Szpenio próbuje jakichś cyferek tylko wszystko mu sie miesza: co powiesz o Rzepie, w której rząd miał 51% glosów. Upewnij się jeszcze raz a przy okazji sprawdź jakie wojny toczył Donio aby wywalić z roboty Lisickiego. Interweniowały międzynarodow organizacje dziennikarskie (ale tego TVN nie podawał, możesz nie wiedzieć).
Rząd ma za sobą media. To fakt. Myślisz, że dlaczego? Tusk ich opłaca? Zadałeś pytanie retoryczne i nieodpowiedziałeś na nie. W końcu nie wiem dlaczego Twoim zdaniem media są za Tuskiem. Bo moim zdaniem odpowiedzi trzeba szukać w archiwach służb. Walter, Wejhert, Solorz ... każdy z nich był zarejestrowanym TW. I w momencie gdy JK zaczął brać sie za likwidację Ubekistanu panowie poczuli wspólnotę interesu. A Donio akurat był pod ręką, gotów sprzedać dusze za władzę (zresztą sam Czempiński przypisał sobie ojcostwo PO). I tak juz zostało.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 16.02.2012 o godz. 11:13.