Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2012, 19:35
Czyli najważniejsze zadanie jakie miał Tusk, zwyczajnie spieprzył, a lemingi dalej bija pokłony.

Grecja zbankrutowała już dawno. Teraz tylko Niemcy i Francja szukają frajerów którzy zminiejszą ich straty związane z bankructwem Grecji. Co z Islandią? Z głodu poumierali? Dlaczego w Grecji ma nie być podobnie?

Jaki trend światowy? O czym ty bredzisz. We włoszech byla bieda bo tam połowę ropy mieli od Kaddafiego.

A skąd się bierze kasa na wyplaty w administracji? Na drzewach rośnie? Czy cudak musi ją zabrać wytwarzającym jakąś wartość. Gdyby darmozjadów było mniej, akcyza na paliwo mogłaby byc mniejsza na przykład.

Co mnie obchodzi czy mlodzieżówka PO znajdzie pracę? Jezeli potrafią coś pożytecnego robić to znajdą, za 1500 na rękę, a nie za 3000 za pierdzenie w stołek jak teraz. Mają czas skoro średnia wieku doradców politycznych to mniej niż 30 lat.

Ty mi chcesz nie dać spokoju? Mnie spokoju nie daje pytanie, jak można łykać propagandę aż tak bezkrytycznie. Paliwo u nas po 6 zł, bo to trend światowy. Ostatnio złotówka umocniła sie duzo do dolara, "spece" podkreślali że jest najdrozsza od dawna. Czy cena paliwa w zwiazku z tym spadła? Pytam bo jak pod koniec roku złotówka słabła to było to pierwsze wytłumaczenie dla wzrostu cen na stacjach. Dlaczego kurs jest wytłumaczeniem tylko dla podwyżek? To taki trend światowy? Czy lemingom takie farmazony wystarczają.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.02.2012 o godz. 19:39.
Hej Nasz TS !!