Piettras napisał(a):

|
Napisałem już parę razy na forum że bilety i karnety są za drogie . Po przeliczeniu naszych zarobków a np. Anglików , Belgów itd..bilet powinien kosztować od 10zł do 20złna cały stadion i to czy mecz jest zwykły czy top... może LM i puchary powinny być droższe ale bez przesady
|
czytam - nie wierze, znów czytam dalej nie wierze. Przecieram oczy i czytam - k...a nadal nie wierze...!!!
Idę jutro do okulisty, bo dalej myślę, że oczy mnie mylą - że to co powyżej jest napisane, jest jedynie moim przewidzeniem.
Jak można przy takich cenach narzekać na bilety i karnety, żenua...
do dgr, ja nie pisałem odnośnie Twojego postu - ale ogólnie. Ale na szacunek należny człowiekowi taki dziadek zasługuje - pełna zgoda, na szacunek jako kibica Wisły trzeba sobie zapracować. I jeśli taki dziadek chodzi dla Wisły, a nie dla ładnej piłki to zasługuje na szacunek należny kibicowi Wisły. Ale jeśli dziadek chodzi TYLKO DLA DOBREJ piłki to zasługuje na szacunek jako człowiek, ale już nie koniecznie jest wzorem do naśladowania (czyt. nie darze go szacunkiem jako wspaniałego kibica Wisły).