Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
dgr
Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2012, 17:00
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
oczywiście, że każdy by chciał mieć 33 tys fanatyków i jest to niestety niemożliwe.

Ale nie piszmy głupot, że dziadek jak przychodzi na mecz TYLKO DLA ŁADNEJ PIŁKI jest "nietykalny", nie można ocenić Jego stosunku do Wisły tylko dlatego, że jest dziadkiem. Mamy taką osobę ocenić tak samo jak 18 latka, który ma takie samo zdanie.

Jak przychodzi 18 latek TYLKO DLA ŁADNEJ PIŁKI, to każdy powie dziecko Telefoniki, sezonowiec, piknik , sympatyk krakowskiej piłki. Oczywiście tacy być muszą, ale nie popadajmy w skrajności, że mamy ich chwalić i stawiać za wzór - albo się na nich ukierunkowywać.

Naszą drogą powinno być zachęcania do przychodzenia na stadion dla atmosfery, dopingu i emocji. Bez względu na wynik sportowy, bo wyniki nie zawsze będą dobre a stadion ma być wypełniany w coraz to większym wymiarze.
Czytam tą Twoją wypowiedź i po prostu nie wiem czy ten post jest odniesieniem do mojego ?
"Ale nie piszmy głupot, że dziadek jak przychodzi na mecz TYLKO DLA ŁADNEJ PIŁKI jest "nietykalny"," - a gdzie ja tak napisałem ?
Ostatni akapit - jak najbardziej się zgadzam.

cinekw napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo, że tak się nie da!!! Ale trzeba zrobić WSZYSTKO, żeby było ich jak najwięcej na każdym meczu. A brak sprzedaży internetowej to strzelanie sobie w stopę przed każdym meczem na R22.
Zgadzam się.

Może do niektórych nie dotarło - napisałem TYLKO żeby mieć szacunek dla starszych ludzi którzy na R22 chodzą być może od 40 lat a teraz chcą zobaczyć ładna piłkę w wykonaniu Wisły.
Odpowiedz cytując