Jeszcze raz, spokojnie i zwięźle. Jestem Polakiem, Ciebie też podejrzewam, więc jest jakaś płaszczyzna porozumienia. Polska dla przeciętnego Europejczyka to kraj anonimowy, opinia o Polsce jaka pozostanie po Euro będzie skutkować na lata. I nie mówię o opinii którą będzie wyrażał jakiś przedstawiciel, tylko o opinii przeciętnego kibica. Dla takiego normalnością jest przejechanie 300 km w 4 godziny z obiadem. Niech nie daj Boże się przeliczą i nie zdążą na mecz? Bo przejezdność będzie na jesień? Co opowiedzą jak wrócą? Że pięknie ładnie tanio, ale ci Polacy to jednak debile albo nienormalni, mieli cztery lata żeby drogę wybudować i przez ich nieudolność nie zdążyliśmy na mecz. Cudak przez cztery lata miał jedno zadanie którego nie da się ominąć. Minister Nowak już przeprasza. Prawie się Rozpłakałem.
emj10 napisał(a):

Drozd, wypowiedź Olszewskiego na temat tego co było przyczyną upadku jego rządu. Pisałem już o tym ze 3-4 razy w tym, że obraz przedstawiony w "Nocnej zmianie" to zwykła manipulacja faktami i kolejnością zdarzeń.
http://www.naszememento.pl/_komentar...jan-olszewski/
|
I jakie jeszcze wnioski wyciągasz z tego co mówił premier Olszewski? Mnie nie musisz przekonywać. W 93' wszystko było państwowe, a do 2012 państwa nie było stać wybudować dróg, państwowego już nie ma. Gdzie kasa?