Wyświetl pojedynczy post
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2012, 22:55
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Szpen - masz u mnie dożywotniego ignora. Trzeba naprawdę się postarać, żeby napisać kilkanaście postów (w tym pod koniec, jak już czacha parowała - jeden pod drugim) i ni chuja nie odnieść się merytorycznie do zdania adwersarzy. AS82 rośnie następca - pogratulować.
No, ale jak tu podjąć dyskusję z liczbami?
gdzie te merytoryczne posty adwersarzy? te, które zgasiłem liczbami?

funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Szpeniu - Ty tutaj nie wyjeżdżaj z mapkami, na których poprawiono daty oddania fragmentów autostrad po zmianach, jak wspomniał Arapaho - zerknij jakieś 200 stron wcześniej w tytm temacie tam była mowa o pierwotnych terminach. Poprzedni który dawał głowę, że wszystkie terminy zostaną dotrzymane (budowa dróg na euro) dawno tutaj nie zaglądał, a emj do dzisiaj raportów nie w tej sprawie (jako bezstronny arbiter) nie przedstawił.
Szpeniu zaczynam mieć przekonanie, że lemingiem to Ty nie jesteś, po prostu pracujesz....
przy mapce napisalem ze jest najswiezsza, pokazuje daty zakonczenia, wiem ze zmieniane wielokrotnie. Dlatego podalem strone sisko, zeby mogl sam sobie poszukac ze przetargi byly roztrzygane z innymi datami niz czerwiec 2012 i czas Euro.
Ostatnio edytowane przez Szpen : 13.02.2012 o godz. 22:58.