wolfy napisał(a):

Szpen - masz u mnie dożywotniego ignora. Trzeba naprawdę się postarać, żeby napisać kilkanaście postów (w tym pod koniec, jak już czacha parowała - jeden pod drugim) i ni chuja nie odnieść się merytorycznie do zdania adwersarzy. AS82 rośnie następca - pogratulować.
No, ale jak tu podjąć dyskusję z liczbami?
|
gdzie te merytoryczne posty adwersarzy? te, które zgasiłem liczbami?
funkykoval napisał(a):

Szpeniu - Ty tutaj nie wyjeżdżaj z mapkami, na których poprawiono daty oddania fragmentów autostrad po zmianach, jak wspomniał Arapaho - zerknij jakieś 200 stron wcześniej w tytm temacie tam była mowa o pierwotnych terminach. Poprzedni który dawał głowę, że wszystkie terminy zostaną dotrzymane (budowa dróg na euro) dawno tutaj nie zaglądał, a emj do dzisiaj raportów nie w tej sprawie (jako bezstronny arbiter) nie przedstawił.
Szpeniu zaczynam mieć przekonanie, że lemingiem to Ty nie jesteś, po prostu pracujesz....
|
przy mapce napisalem ze jest najswiezsza, pokazuje daty zakonczenia, wiem ze zmieniane wielokrotnie. Dlatego podalem strone sisko, zeby mogl sam sobie poszukac ze przetargi byly roztrzygane z innymi datami niz czerwiec 2012 i czas Euro.