Bobek90 napisał(a):

TymonPRO
Ale w jakim sensie? Nie ma pilkarza o takiej charakterystyce jak on, czy nie ma pilkarza ktory gra na takim poziomie jak on?
Jesli to drugie, to jest to nieprawda. Ljuboja? Rudnevs? Kuciak? I pewnie jak poszukac to cos tam sie jeszcze znajdzie.
To pierwsze to akurat prawda. Na tej pozycji i z takimi walorami (szybkosc, przebojowosc) nie ma innego takiego pilkarza w lidze.
I podzielam obawe anthonego. To co nasza pomoc potrafi najlepszego odnosi sie do jednego nazwiska: Melikson. To jest jej motor napedowy. Ponosic takie ryzyko w meczu pucharowym? Nie wiem... No chyba ze Gargula jest w zyciowej formie, Malecki zalapal ze pilka to gra zespolowa, a Wilk nauczyl sie podawac do przodu...
|
No mnie Ljuboja i Kuciak niczym nie zachwycają,Rudnevs owszem to dobry piłkarz
Ale trochę już odchodzimy od tematu
Dla mnie Melikson nie tylko jest najlespzy na swojej pozycji ale i w całej lidze
Rudnevs wart 5 milionów ? Rybus 2 miliony
Nie sprzedałbym Izraelczyka za mniej niż 6 i nie jest to z mojej strony jakieś zamroczenie Meliksonem
Oglądam najlepsze ligi świata i widziałem graczy wartych ponoć 5 milionów i gorszych od Maora
Jak np pan Mierzejewski
Japończyk Kagawa przeszedł do Dortmundu za 350 tys Euro dziś jest wart ogromne pieniądze
tak samo widzę przyszłość Meliksona przyszedł do nas za chyba 750tys Euro a jest wart parę milionów
Do dziś nie rozumiem co on robił tyle lat w Izraelu
PS : Przepraszam za to odejście od tematu