westersyl
Cytat:
|
Nie rób wstydu na forum i nie porównuj naszego klubu do zakompleksionych gdzie takie opinie możnabyłoby uznać za wyjątkowo inteligentne.
|
Akurat zamiana "
cracovii" na "
scracovii", o niczym innym nie swiadczy jak o wyjatkowej inteligencji

Jak dla mnie to sa wlasnie kompleksy (choc nie bardzo wiem jak one sa mozliwe wobec tego zespolu). Tudziez "mentalnosc szczeniacka".
Poziom trzeba zachowac zawsze. To rozni ludzi z klasa od motlochu. A ze przeciwnik tego poziomu tez nie dotrzymuje? To zamiast dorownywac do niego, poprostu go przewyzszajmy. Mowiac ogolnie, do gowna sie nie rowna, gowna sie przeskakuje... Ty sie natomiast takimi wypowiedziami do niego rownasz...
Cytat:
|
To że ktoś chce zagrać pressingiem, odważnie ? Co w tym przesadzonego ?
|
Nic. Nic a nic. Kwestia jest inna;
czy my jestesmy w stanie zagrac pressingiem ze Standartem przez jakas okreslona czesc meczu? Szczerze? Watpie. Nie gra sie pressingiem jak obrona jest bardziej dziurawa od sera szwajcarskiego. To taktyka w stylu smudowej otwartej gry z hiszpanami.
I nie, kilka minut pressingu to ty sobie mozesz... no wiadomo. Tylko niepotrzebna strata sil, a przeciwnik nawet nie bedzie mial czasu do bledu.
Cytat:
|
oglądając tą ligę można odczuć taką samą odrazę jak oglądając szlagiery Ruch Chorzów vs Korona Kielce.
|
O poziomie danej ligi swiadcza wyniki w europie a nie szlagiery "Ruch-Korona"...
Optymistyczne jest to, ze w tej Europie idzie nam coraz lepiej, ale to wciaz daleko do belgii. Widziales co oni w tym sezonie w pucharach wyprawiaja?
Cytat:
|
Bądź co bądź poważni ludzie jak Biton czy Valckx których wiedza na temat Stanardu jest za pewne większą uważają że faworyt tego meczu nie jest jednoznaczny, ten pierwszy wskazał na Wisłę drugi uważa że ten mecz po prostu nie ma faworyta.
|
Mam dziwne przeczucie ze w takich przypadkach opinia zalezy ale... od miejsca siedzenia. Jakby Valxk i Biton byli w Standardzie to by gadali inaczej.
Cytat:
|
Tradycyjnie wszystko zweryfikuję boisko.
|
Racja, i na tym zostanmy

Standart to z pewnosacia druzyna z ktora mozna (trzeba) powalczyc, ale zdecydowanym faworytem sa oni.
------------------------------------------------------
Chcialbym sie oczywiscie mylic. Chcialbym widziec Wisle cisnaca Standart i wygrywajaca powiedzmy 2:0. Naprawde chcialbym. Zobaczymy jak to bedzie...