Wyświetl pojedynczy post
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2012, 08:59
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
Ale... jeśli ktoś wierzy w brednie, które publikuje "Gazeta Polska" to naprawdę coś z nim jest mocno nie tak . Każda okładka tej gazety, którą wiedzę w kiosku przy okazji zakupu "DP" lub "Rz" wzbudza moje politowanie / szok / niedowierzanie co może się narodzić w chorych umysłach jej dziennikarzy. Czasem się zastanawiam czy oni naprawdę wierzą w to, co piszą czy to jest po prostu sposób zwiększenia sprzedaży.
Jak GW piszę o naciskach, pijanym Błasiku, ląduj dziadu i innych, to jest to jedna z możliwych teorii, uznana przez lotniczych ekspertów i autorytety. Ale jak ktoś pisze o możliwości zamachu, błędach strony rosyjskiej, odpowiedzialności polskiego rządu to są to bzdury, brednie i teorie spiskowe. Szkoda tylko, że na jedno i drugie są takie same dowody (czyli nie ma ich w ogóle z tym, że teza o naciskach i Błasiku została obalona).

Moje politowanie wzbudzają ludzie twojego pokroju, którzy myślą tak jak im nakazano, za obciach uważają to co im się wyznaczy, a za bzdury poczytują to co ktoś chce.

W tekście zaznaczasz, że kupujesz DP, lub RZ. Mnie się zdaje, że napisałeś tak tylko dlatego, żeby nikt ci nie zarzucił czytania Wyborczej. To miłe
W życiu ważne są tylko chwile...