MichaelMyers napisał(a):

|
JrQ- Ogladales caly mecz? Jezeli uwazasz, ze maja bardzo dobra defensywe, to chyba nie.Oni bardzo dobrze grali w pierszej polowie, ale druga polowa zupelnie im nie wyszla.Anderlecht zalozyl by nam piatke?A coz takiego ci zaimponowalo w ich grze? przez wiekszosc meczu walili dluga pilke do przodu i biegali za nia na glupa po calym boisku, jak dla mnie to ta druzyna jest o wiele slabsza niz wtedy , kiedy gralismy z nimi w eliminacjach do LM, a juz napewno duzo slabsza niz Twente czy Fulham.A wracajac do Standardu Ja bym ocenil % 60-40 na korzysc Belgow.Mysle, ze glownie skrzydlowi robia roznice na ich korzysc.
|
Tak
Oglądałem ich w tym sezonie kilka razy z racji tego, że na nich stawiałem

Wyobraź sobie, że na nas taka długa piła by starczyła, bo nie mamy obrony.
I właśnie z takim graniem na afere, mamy najwiekszy problem i wtedy tracimy najwiecej bramek.
Ventigo napisał(a):

|
To co mamy się już położyć i płakać bo wielki Standard nas dojedzie. Jak szedłem na Twente to też nie wierzyłem w awans a jednak się udało. Myślę że wynik 1-0 u siebie jest w zasięgu, a potem zobaczymy.
|
Nie, realnie ocenić szansę. Bo wg niektórych jest po równo.
Otóż nie, nie jest. I tylko walką i pełną determinacją można zatrzeć różnicę klasy, jaka dzieli obie ekipy.
Cytat:
|
JrQ- chyba nie wierzysz w nasz zespół,uwierz Wisła nie jest 100 lat za murzynami i potrafi grać w piłkę
|
chłopcze malinowy - nigdzie tak nie napisałem
odróżnijcie do ....y nędzy realną ocenę szans, a patrzenie przez różowe okulary na każdy mecz
bo będzie boleć, problem jest ten, że wy ich widzieliście pewnie pierwszy czy drugi raz, ja widziałem chyba 10 i wiem na co ich stać, wiem, że to baardzo solidna ekipa - zresztą, wyniki w LE mówią wszystko
walka, walka, walka, a nie żadne pitolenie
Cytat:
|
Twente cisnęliśmy jakieś 30 minut. W efekcie strzeliliśmy gola i mieliśmy szanse na drugiego.
|
ale kogo cisnęliśmy w Enschede, bo nie rozumiem, chyba sędziego, zeby konczyl ten mecz
Cytat:
|
Nasze występy w pucharach są najlepsze od niemal 10 lat.
|
Wystepy najlepsze? bo wg mnie to wynik najlepszy, wystepy srednie (choc patrzac na ostatnie dwa lata...)