Wyświetl pojedynczy post
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2012, 15:28
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Nunez nie ma nic poza "klauzulą wykupu" wpisanego. To są tylko pobożne życzenia samego piłkarza. Warto dokładnie przeczytać ten wywiad. Jeżeli nie chodzi o ten wywiad to może coś przegapiłem. W takim razie proszę o źródło. Czytałem kilka wywiadów z Gervasio i mówił tam, że chciałby zostać i BYĆ MOŻE MOŻNA wynegocjować przedłużenie wypożyczenia.

Co do Boguskiego to chłopak chyba nie zarabia kosmicznych pieniędzy, a źle nie gra. Gdyby przestał łapać te kontuzje byłby dobrym uzupełnieniem składu, a być może zawodnikiem pierwszoplanowym. Za takie pieniądze nie warto go sprzedawać. Chyba, że zarabia więcej niż 200 tysięcy euro za sezon.

Chaveza sprzedałbym przy pierwszej lepszej ofercie. Ten piłkarz nie pasuje mi do naszego stylu gry. Poza tym jego gra jest bardzo przeciętna. Nie rokuje na to, aby grać na poziomie dawnego Głowackiego.

A co do tych 4 mln euro to zauważ, że w poprzednich budżetach, aby je dopiąć potrzebowaliśmy kogoś sprzedać. Ciężko liczyć nie swoje pieniądze. Dziwne, że Basałaj jak i też bodajże prezes Legii mówią, że są w okolicach zera.
http://www.pl.uefa.com/memberassocia...d=1648629.html
przedłużenia, nie pierwokupu, jeśli byłby pierwokup to jaki byłby sens żeby o nim nie pisać?

Boguski nie gra źle, gra katastrofalnie, w dodatku jest ze szkła

jeśli Basałaj założył w budżecie 4mln€ z pucharów i wyjście z grupy to jest niezłym debilem
Odpowiedz cytując