Wyświetl pojedynczy post
mazak
Junior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2012, 12:57
MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam sie z druga czescia twojej wypowiedzi, ale akurat Chavez walorow szybkosciowych ani technicznych nie posiada, do tego bardzo slabo gra glowa.Nie przesadzaj z tymi slabymi wystapami Glowackiego i bledami, bo chyba pomyliles go z Jopem.Glowacki przez wiekszosc czesu byl podstawowym pilkarzem Trabzonu, gdzie np Pawel Brozek sobie nie poradzil.Widzialem mecze ligi tureckiej i czolowe druzyny tam prezentuja naprawde wysoki poziom, maja w swoich skladach swietnie wyszkolonych pilkarzy.On gra w zespole Mistrza Turcji w tym sezonie 15 meczy w Super Liga i 6 w LM wszystkie w podstawowym skladzie, nie wyglada mi to na glebokie rezerwy.W naszej lidze Glowacki sobie poradzi bez problemu, ja chetnie widzial bym go z powrotem biorac pod uwage jakimi slabymi obroncami dysponujemy.
Nie posiada szybkościowych? Przecież na lidze to widać jak sobie radzi z szybkością. Owszem na LE może być wolniejszy , no ale porównaj szybkościowo Jaliensa albo Czekaja to bez dwóch zdań Chavez jest szybszy. Jedyny szybszy od niego ŚO to Jovanović , choć on mało gra na tej pozycji. Nie wiem dokładnie jak pod względem szybkości wygląda Bunoza tak więc jego do tego nie mieszam
Odpowiedz cytując