wikink1 napisał(a):

|
FraMat Zdaje się ze emblemat jaki posiadasz wystarczy za komentarz .Chłop to przeczytał i teraz beczy ze śmiechu. Ja tak nie śmiałe zapytam czy dalej nie wstydzisz się tego co tu wypisywałeś latem .
|
Bądż łaskaw nie odzywać się kiedy nie masz niczego sensownego do powiedzenia. Odczep się też od mojego emblematu. Nie wypowiadaj się za innych, lecz za siebie samego.
Nie, niczego się nie wstydzę. Nic nie poradzę, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Dla mnie EOT
Dariook napisał(a):

|
Zapominasz ze Wisla to nie fabryka kabli, jesli decydujesz sie stanac na czele klubu tak znanego(w Polsce) i majacego kibicow rozsianych po calym swiecie to musisz sie liczyc z tym ze zawsze na 1 miejscu musi byc dobro klubu.
|
Nie.
Wyobrażam sobie, ze Cupiał jest biznesmenem, który postanowił pomóc klubowi, który lubi, czy kocha.Nie jest jednak fanatykiem i tak się składa, że nie podjął decyzji, by Telefonika zarabiala na Wisłę, ale na niego
Dariook napisał(a):

To nie jest biznes tylko religia, zarowno dla mnie, Ciebie jak i wszystkich wislakow. Jesli Cupial w to weszedl to rozumiem ze takie bylo jego nowe hobby, kosztowne hobby ale bogatemu wszystko wolno...
Z pasjii sie nie czerpie zyskow, pasję sie rozwija. Chyba ze od poczatku chodzilo tylko o kasę, szybko zarobic a wiele nie narobic.?
|
Napisz mi ile Cupial zarobił na Wiśle... Nic. Zero. Twierdzenie, że przejął Wisłę, by się na niej wzbogacić jest po prostu żałosne
Cupiał nie zarabia na Wiśle, ale ją sposnsoruje kierując się zdrowymi zasadami biznesowymi
Udziela pożyczki, bo to najtańsze dla Wisły
Dariook napisał(a):

|
Udzielic pozyczki wlasnej zabawce z wlasnych pieniedzy to taka wielka sztuka.? Majac pewnosc ze predzej czy pozniej sciagniesz z odsetkami? Kasa wraca do tej samej kieszeni a jedynie Wisla traci i bedzie tracic na rozwoju a brak inwestycji sie bedzie poglebial.
|
Fakt. Przez ostatnie ponad dziesięc lat Wisła z Cupialem straciła... Chyba drugą ligę, kolego, więc bądź łaskaw bzdur nie pisać.