Dariook napisał(a):

Za takie słowa pewnie większość forumowiczów wbije ci głęboko palca, tak dla rozrywki. Nawet nie ma nad czym tutaj sie rozwodzić bo udowodniłeś że to nie miejsce na twoje wypociny. Szukasz rozrywki? to idz do kulkolandu albo na koncert Bojsow.
Nie ogarniasz tego że WISŁA to nie tylko klub piłkarski. Nie wiem jak byś się tutaj produkował i wymądrzał to niestety ale wszystko to są tylko puste bzdety, dyrdymały, kogoś kto tak naprawdę nie ma pojęcia co jest bakcylem wszystkich tutaj zawartych dyskusji.
HENRYK REYMAN - Legenda, Historia, Wzór! Dla ciebie pusta wydmuszka!
To kim ty k.... jesteś? gdzie się tak bezbarwnie wychowałeś?
Na temat Wisły to ty się juz lepiej nie wypowiadaj. Nie zasługujesz na taką rozrywkę!
|
a kim ty k... jesteś Dario żeby mówić kto i jak ma się tu wypowiadać

opamiętaj się chopie póki czas!
nie zajmujesz się niczym poza Wisłą - Twoja sprawa.
Ktoś ma inne priorytety - jego sprawa. Wydaje się, że piłka to nie jest jedyna i najważniejsza sprawa na świecie, ale może się mylę.
Mnie osobiście wydaje się zdrowe rozsądne dzielenie czasu i energii pomiędzy rodzinę i/lub przyjaciół, zarabianie kasy (życie zawodowe), rozwój własny, pasję i/lub hobby, ale tu też może błądzę.
No i 20 lat temu myślałem trochę inaczej.
"To kim ty k.... jesteś?"
PM -piłkarz moim zdaniem więcej niż dobry jak na Wisłę, ale może z cytowaniem sentencji jak ta to spokojnie. Tj.głównie popis chamstwa, wybujałego ego i pustej głowa.
A w temacie...
6 miejsce, 10pkt. straty.
Sobol się rozłożył na dłużej - zero zastępstw, cisza.
Jeśli odejdze Chavez - też cisza.
Oddala się to MP.
W lecie zapewne nowe (które już z kolei) otwarcie, ale kim i z kim