Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2012, 11:55
Co wy mowicie online sprzedaz napewno by zwiekszyla zarowno tempo jak i ilosc sprzedanych biletow sam wiem po sobie. Dalej nie kupilem karnetu bo po pierwsze nie mam kiedy po drugie nie bede specjalnie dymal najpierw po karnet potem po bilet dopiero teraz moge obie rzeczy zalatwic i po trzecie to nie jest tak ze ludzie specjalnei maja sobie rezerwowac czas po to zeby mozna bylo kupic bilet.
To nie jest tak ze moim marzeniem jest wycieczka na druga strone miasta tylko po to zeby postac na zimnie i kupic karnet. Gdyby nie moje przywiazanie pewno bym to po.......il ale dla mnie ta druzyna to cos wiecej i w koncu sie zmobilizuje a kiedy to bedzie czy jutro pojutrz czy tez przed meczem to innych powinno to gowno obchodzic a klub powinien zapewnic mi takie warunki zeby przebiegalo to sprwanie

Duzo ludzi chce isc na mecz obejrzec i wracac do domu nie maja ochoty na dodatkowe eskapady po bilety, potem jaja z platnoscia karta kolejki i jeszcze stanie na mrozie. Czasy w ktorych pilke mozna bylo oprzec na fanatykach sie dawno skonczyly i nie wroca. Mecz musi stac sie alternatywa dla wyjscia na piwo czy kina. Podejmujesz decyzje kupujesz idziesz. Bez tego nie ma szans na zapelnie chocby w 80% stadionu.
Odpowiedz cytując