Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2012, 00:14
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Idąc dalej tym tropem zapytam w ilu meczach grał Biton? A obie reprezentacje są chyba porównywalne. Mówiąc krótko, Genkov przynajmniej gra.

Wasze teorie o tym, ze nie gra wasz ukochany Biton tylko Genkov "bo i tak go nie wykupimy" są komiczne że aż żal. Jakoś nie przeszkadza to grać innym zawodnikom jak Diaz czy Nunez (ich możliwe że tez nie wykupimy). Pogódzcie się z tym, że Biton może i strzela dużo bramek, ale sporo okazji tez marnuje, a szczególnie dużo marnuje akcji gdzie swoim egoizmem zaprzepaszcza szanse na dobrą sytuacje innego zawodnika.

Argument, że gole Bitona dały nam awans są również mocno na wyrost bo strzelił dwie ważne bramki (Fulham i Odense, bramka z Twente nic nam nie dawała), a Genkov jedną (Twente). Faktycznie wielka mi różnica. Szczególnie jak porównamy liczbę minut, którą oboje grali.

PS. Czytajac wasze posty nie dziwie sie, że co roku nagrode dla najlepszego piłkarza dostają efekciarze typu Messi czy Ronaldo, a nie Ci co na nią zasłużyli (Iniesta czy Xavi).

ot to ,duzo prawdy

niewiem co wiekszosc widzi w w tym Bitonie.Dla mnie to facet co potrzebuje z 3 sytuacjii i wtedy moze cos strzeli.Ale przewaznie laduje na sile w trybuny.Nierówny,chaotyczny,nie wart napewno tej kwoty za jaka mozna go wykupic.

Co do Genkova mam wlasciwie ta sama opinie,wniosek jest taki ze lepiej by sie Stan za porzadnym napadziorem rozejrzal,bo ani Biotn ani Genkov takimi w zadnym wypadku nie sa.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując