Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2012, 21:56
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Ekhm... Wyjaśni mi ktoś o co chodzi?
Bardzo chętnie Ci wyjaśnie. Dziwne, że nie rozumiesz, ale widocznie za bardzo ci zależało żeby zdaniami wyrwanymi z kontekstu mnie ośmieszyć

Skoro porównujemy poprzedni sezon, okej, porównujmy. Tak samo możemy porównywać Vrdoljaka i Sobolewskiego z jeszcze poprzedniej wiosny, ale nie ma to żadnego odniesienia do ich obecnej formy czy wartości.

Mam nadzieję, że rozumiesz tak prostą rzecz

Ponadto jak tak się opierasz na statystykach to czemu nie porównasz np. Meliksona i Radovica lub Małeckiego i Rybusa. Bo wtedy okaże się że tamci mają zdecydowanie lepsze? Czyżby to był powód?
Boże... ześlij tolerancję.
Jak można porównywać rundę Meliksona/Małeckiego, który po kilku meczach doznał kontuzji i pauzował kilka miesięcy a potem dochodził do formy po kontuzji do Radovicia/Rybusa, który był w pełni zdrowy cały (lub większość) czas(u)?

To są dość proste sprawy, mr_kwolf, martwię się o Ciebie.

Z tym Czekajem to się robi powoli taka legenda jak z Boenischem. Chłopak zagrał 5 poważnych meczów w życiu w których nic nie spieprzył i już gwiazde z niego robicie. Na pewno lepszy od Komorowskiego. A to dobre.
Ah, czyli porównywanie Radovicia do Meliksona, który zagrał kilka meczów i doznał kontuzji jest okej, ale porównywanie Komorowskiego do Czekaja już be?
Ostatnio edytowane przez filemon : 07.02.2012 o godz. 22:02.
Odpowiedz cytując