0 22 napisał(a):

A dlaczego najbliższa runda? Bo poprzednia 'źle wyjaśniła' i dopiero następna wyjaśni? Jak jakimś cudem Legia zdobędzie mistrza to rozumiem, że dopiero jesień wyjaśni?
A co do Brzyski/Benisz - pytam zupełnie szczerze: który jest lepszy? No, wyjdzie że ostatnio Brzyski. To jakaś sensacja? Widział ktoś dobry mecz Benisza? Kiedykolwiek?!
P.S. Reszty Twojej i innych wypowiedzi nawet nie chce mi się komentować, bo to dyskusja na poziomie 'moja drużyna jest najmojsza i jest najlepsza'. Pozostańmy przy tym, że lejecie nas jak chcecie, Nunez jest lepszy od Vrdoljaka, Ljuboja jest może na poziomie Bitona, a mecz Estonia - Irlandia nie istnieje.
|
No tak, oceniajmy aktualną formę po sparingach, gratuluję pomysłu mistrzu.
Widziałem niejeden dobry mecz Boenischa, natomiast nie widziałem ani jednego w pełni dobrego meczu Brzyskiego.
No tak, w końcu Nunez jest gorszy od Vrdoljaka. Wstydu oszczędź
Na koniec...
W minionej rundzie:
Dudu Biton: 23 mecze 14 bramek + 4 asysty
Danijel Ljuboja: 27 meczów 9 bramek + 7 asysty
Tyle w temacie
PS: Pragnę zauważyć, iż połowę rundy jesiennej Wisła grała bez Małeckiego i Meliksona, a więc dwóch liderów. Wyjmijcie z Legii Radovicia i Ljuboję, a na pewno Wasz zespół będzie dużo słabszy, w związku z czym ocena każdego poszczególnego piłkarza byłaby zaniżona. Nie uznaję tego za wielkie usprawiedliwienie, aczkolwiek za logiczny wątek w ocenie.