Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2012, 21:31
0 22 napisał(a):Wyświetl post
A dlaczego najbliższa runda? Bo poprzednia 'źle wyjaśniła' i dopiero następna wyjaśni? Jak jakimś cudem Legia zdobędzie mistrza to rozumiem, że dopiero jesień wyjaśni?

A co do Brzyski/Benisz - pytam zupełnie szczerze: który jest lepszy? No, wyjdzie że ostatnio Brzyski. To jakaś sensacja? Widział ktoś dobry mecz Benisza? Kiedykolwiek?!

P.S. Reszty Twojej i innych wypowiedzi nawet nie chce mi się komentować, bo to dyskusja na poziomie 'moja drużyna jest najmojsza i jest najlepsza'. Pozostańmy przy tym, że lejecie nas jak chcecie, Nunez jest lepszy od Vrdoljaka, Ljuboja jest może na poziomie Bitona, a mecz Estonia - Irlandia nie istnieje.
No tak, oceniajmy aktualną formę po sparingach, gratuluję pomysłu mistrzu.

Widziałem niejeden dobry mecz Boenischa, natomiast nie widziałem ani jednego w pełni dobrego meczu Brzyskiego.

No tak, w końcu Nunez jest gorszy od Vrdoljaka. Wstydu oszczędź

Na koniec...
W minionej rundzie:
Dudu Biton: 23 mecze 14 bramek + 4 asysty
Danijel Ljuboja: 27 meczów 9 bramek + 7 asysty
Tyle w temacie

PS: Pragnę zauważyć, iż połowę rundy jesiennej Wisła grała bez Małeckiego i Meliksona, a więc dwóch liderów. Wyjmijcie z Legii Radovicia i Ljuboję, a na pewno Wasz zespół będzie dużo słabszy, w związku z czym ocena każdego poszczególnego piłkarza byłaby zaniżona. Nie uznaję tego za wielkie usprawiedliwienie, aczkolwiek za logiczny wątek w ocenie.
Ostatnio edytowane przez filemon : 07.02.2012 o godz. 21:42.
Odpowiedz cytując