Crate digger ja wiem ze jak dla kogos cos jest watpliwej reputacji to zdania juz nie zmieni, ja nie mam zamiaru zmieniac twojego.
Zauwaz tylko ze linki ktore podales odnosza sie do tego samego zdarzenia w dwoch krajach kilka lat temu. Nie podano nazw prodoktow jakie byly przyjmowane, czestotliwosci oraz ilosci. Jak mozna w artykule wyczytac produkty sprzedawane byly w 60 krajach obecnie jest to ponad 80 jakos masowego pomoru nie zaobserwowano Wnioskujac z twojego alarmistycznego tonu ludzi powinin umierac tysiacami. Druga spraw firma jest notowana na gieldzie sprawdz jak jej notowanie sie zmieniaja od 2000 roku. Jaka kolwiek wiarygodna informacja o zlych praktykach czy szkodliwosci odbila by sie na firmie bardzo szybko.
Druga sprawa w drugim artykule obwininana jest ekstrakt z zielonej herbaty, super tylko chcialem cie zwrucic uwage ze ani w sztandarowym produkcie F1 ani w zadnym z serii dla sportowcow ten ekstrakt nie jest wykorzystywany, ot tak ciekawostka. Widocznie szkodzi co innego
Jezeli prowadzisz zdrowy tryb zycia oraz stosujesz zbilansowana diete (produkty tej firmy pomoga ci ja zbilansowac) to mozesz schudnac. Jak chcesz lezyc do gory brzuchem obzerac sie przy kazdej okazji to niema takiego cudownego srodka na swiecie co ci pomoze schudnac. Zeby schudnac bilans energetyczny musi wyjsc ujemny, albo bedziesz mniej jadl albo wiecej robil cudow nie ma. Choc ewentualnie jest odsysanie tluszczu.
A gdzie ja napisalem ze taki certyfikat mowi cos o skutecznosci czy bezpieczenstwie, przespij sie i przemysl czytanie ze zrozumieniem. Moja uwaga na temat certyfikatu miala na celu zwrucenie uwagi na to ze firma ma w swojej ofercie produkty dla profesjonalych sportowcow dla ktorych nie jest obojente czy sie szprycuja jakimis niedozwolnymi srodkami.
Jestes czlowiekiem malej wyobrazni, tyle powiem