Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2012, 22:40
crate digger napisał(a):Wyświetl post
nie chce być piewcą nieszczęść ale Herbalife to firma o wątpliwej reputacji. Ich produkty związane z odchudzaniem po pierwsze niespecjalnie są skuteczne (nie działają lepiej niż placebo), zdrowe (zaburzenia działania pracy wątroby). Ich metody dystrybucji to miks marketingu wielopoziomowego który troszkę przypomina w strukturze piramidy czy łańcucha (korzysta ten który jest wysoko). Mnie się ta firma dobrze nie kojarzy. Ale jest bogata. Gadki o potrzebnej suplementacji mają się nijak do profilu tej firmy. Nie produkują środków dla profesjonalnych sportowców.
A cóż to miałoby być za nieszczęście ? Sugerujesz,że wszyscy Ci sportowcy czy kluby są naciągane przez nieuczciwa firmę Herbalife ? Albo co,Piquet się skarży,że Shakira nie chudnie i musi mocniej pracować w nocy,przez co treningi średnio mu wychodzą i nie w formie ostatnio ? Poza tym czy ktoś zmusza kogokolwiek do kupowania jakichkolwiek produktów ?
I jeszcze jedno - a co mnie k...a obchodzą metody dystrybucji ? I co w nich złego ? Ktoś zmusza ludzi do pracy tam ? Albo do kupowania tych produktów ? Co za p...lony socjalizm w głowach niektórych...
Co za różnica,kto nas sponsoruje ? Jeśli ich działalność nie jest zakazana prawem,to kogo to obchodzi,kto daje pieniądze ? O ile ten sponsor wniesie coś (kasę) do klubu - jestem za.
You'll never know...
Odpowiedz cytując