|
ale co mialem odpisywac? napisal ze mylne wrazenie odnioslem, skoro nie ciagnalem tematu to poniekad milczeniem przyznalem racje ze nie wchodzi on w tematy kibicowskie. choc nie jestem tu do konca przekonany czy samo nie wchodzenie w tematyke kibicowska ale wyglaszanie pewnych tez niezgodnych z calym ruchem kibicow nie wplywa na takie wlasnie postrzeganie flamengisty przez pozostalych userow. ale zostawmy to, wystarczy zeby flamengista pewnych rzeczy nie ruszal bo nie ma wyczucia i skupil sie na innych tematach i aspektach moderowania jak np. wyzwiska.
co do pierwszego watku, jak moderowalem to wiem jak to wygladalo, tolerujesz typow bo musisz choc najchetniej bys sie ich pozbyl bo podnosza cisnienie wielu osobom ale dzialasz tylko z paragrafu. Ty wychodzisz z zalozenia ze nie masz moralnego prawa decydowac kto moze a kto nie moze uczestniczyc w zyciu forum bo identyfikuje sie ze spolecznoscia kibicow Wisly. ok, tylko ze zauwaz ze uczestniczac taki as czesto jest powodem konfliktow i skloca ze soba srodowisko ktore za pomoca tego forum chce byc spojne. wymiany zdan, dyskusje sa normalne na tym forum ale as82 nie uczestniczyl w ani jednej, zawsze tworzy pyskowki, doprowadza do awantur i tworzy podzialy. on sie nie kwalifikuje do obcowania z innymi ludzmi, jest nieprzystosowany do jakiejkolwiek debaty i chyba w ogole do funkcjonowania w spoleczenstwie. na forum czesto uprawiana jest szydera i zlosliwosci uzytkownikow wobec siebie nawzajem, granica dobrego smaku i wzajemnego obrazania oraz trollowania bywa przekraczana dosyc rzadko. sek w tym ze as82 przekracza ta granice za kazdym razem.
sory, cos mi shift padl
Ostatnio edytowane przez orzeu : 06.02.2012 o godz. 17:01.
|