Moja opinia o tym użytkowniku nie ma znaczenia. Narzędzie ignorowania nie jest doskonałe, ale tylko takim dysponujemy.
Kto daje Tobie, mnie, moderatorom, innym użytkownikom prawo do przekładania prywatnej opinii, że ktoś ".......i głupoty, prowokuje, drażni innych" na usuwanie kogoś ze społeczności osób identyfikujących się z Wisłą Kraków? Bo dla mnie to jedyny wyznacznik tego, czy ktoś pasuje do tego forum czy nie. A i tu nie zawsze, bo zachowujących się godnie innowierców też akceptowaliśmy od powstania tego forum.
Bo co, bo to "poprawia poziom"? Jak dla kogoś wysoki poziom to wzajemne spijanie z dziubków, to jestem odmiennego zdania.
Ja rozumiem, że są asy, które uważają, że kibic Wisły
musi być prawicowcem, jebać gejów, żydów, wyborczą, Tuska i cyklistów, unikać kiełbasy, stać na krzesełku itd.. itp.... Więc niech sobie tacy będą, ale i tego poglądu nie podzielam.
Co do samego AS82. Jego przekręcanie faktów świadczy o nim. Sam sobie wystawia świadectwo, a nie temu forum. Łatwo go ubić, a nie strzelać focha, obrażać się i narzekać, że "prowokuje i drażni".
* * *
P.S. Skoro ma być bez owijania w bawełnę. Dlaczego zjechałeś flamengistę, a na to
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=2940 już nie odpowiedziałeś?