Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2012, 15:35
rav napisał(a):Wyświetl post
To, co tu się dzieje, to się k.. w pale nie mieści.

Jeśli macie jakiś zarzut, to bardzo proszę o posługiwanie się konkretami: cytat, zarzut, argumentacja. Darujcie sobie wszyscy te złośliwości, tylko zaogniacie nimi sytuację.

Posty z osobistymi wrzutami w rodzaju "Najwyrazniej jestes gosciem ktory lubi brylowac wsrod motlochu i dla tego motlochu oko przymykasz bo zyskujesz u niego poklask" czy "Flamengista (...) nie raz pokazał ,że własne problemy można wyładować dając komuś bana.Jeżeli czujesz sie tak nieszczesliwym poswiecajac prywatny czas na "moderowanie" ..." będą usuwane, a co za tym idzie - choćby reszta posta miała sens, nie będziemy się tym zajmować, bo autor przekroczył granicę, której przekroczyć nie powinien.

Szczególnie dziwię się osobom o dużym forumowym stażu, które tonem swoich postów napuszczają na moderatora rozmaitych leszczy...

Orzeu, bardzo pięknie napisałeś o tych generałach i kapralach, tylko że JEDREK76 nie jest generałem AS82-a, a już na pewno nie jest nim w wątku politycznym.

Czytając pobieżnie wątek JEDRKA76 i AS82 przyznaję rację flamengiście. Niedbałe pisanie w wykonaniu AS82 to jeszcze nie trollowanie. Zwrócę jednocześnie uwagę, że za swojego ostatniego posta AS82 otrzymał czerwoną kartkę, które było następstwem ostrzeżenia wręczonego przez flamengistę.
Oszczerstwa... cóż, to sobie wyjaśnimy z JEDRKIEM na priv, nie chcę tu rozwijać wątku politycznego. Zwrócę jednak uwagę, że czym innym jest celowe oszczerstwo, a czym innym pomyłka. Można pomylić jednego polityka z drugim, tak jak można pomylić literki pisząc czyjegoś nicka.

Jest tylko kwestia podwójnego konta: nie stwierdziliśmy czegoś takiego, ale może się mylimy? Jeśli masz na ten temat informacje - daj znać.
ok rav to bez owijania w bawelne odnosnie AS82 i prob udowadniania na sile ze cos gdzies nabluzgal i szukania paragrafow, naprawde nie przeszkadza Ci to ze on zwyczajnie .......i glupoty, prowokuje, drazni innych i obraza? Ja mam na niego ignore od dawna bo szkoda czasu i oczu na to co tam smaruje ale czasem jeszcze widze co pisze gdy ktos cytuje. Przeciez to jest nieporozumienie, on pasuje do forum i w ogole gdziekolwiek jak rolnik w gumofilcach do filharmonii.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując