Matejas_ napisał(a):

|
Odnośnie Czekaja podoba mi się inna rzecz. Jaki jedyny z obrońców ze spokojem potrafi zagrać z pierwszej piłki do najbliższego nieobstawionego kolegi z drużyny zamiast wybijać na pałę jak to robi Diaz. Ja myśle że jedynie Q i Czekaj, bądź Czekaj z Bunozą mogą grać w parze, bo Q czy Gordan w parze z Chavezem nie współpracują najlepiej. Ciekawe jakby Jovanovic zaprezentował się na lewej obronie... bo gdyby sobie poradził byłbym za powrotem Burligi na prawą.
|
Wchodząc pierwszy raz do tego tematu,odniósł bym wrażenie, że tutaj kibicuje się jakiemuś zespołowi z ligi okręgowej a nie mistrzowi Polski.Rozumiem, że na siłę starcie znaleźć jakiekolwiek plusy w grze jednego z nielicznych Polaków, ale róbcie to z umiarem, bo zamiast poważnie robi się śmieszno.
A teraz coś od siebie.
Chciałbym nieśmiało zwrócić uwagę, że graliśmy ze słabymi zespołami a do tego sparingi, dlatego nie przywiązujcie wagi do wyników, co najwyżej gry zespołu.Ja y chciał się mylić, ale z tego co widziałem , jak prezentuje się na chwilę obecną Chavez,Bunoza,Palic Diaz czy Lamey czy Czekaj, to niestety większych szans nie upatruję na MP.No ale okienko jeszcze trwa i liczę na to, że kogoś jeszcze sprowadzą.Bez wzmocnien w tej formacji nie mamy o czym myśleć.Sam Jovanovic nic nie zrobi.Najbardziej jestem zaskoczony mega słabą formą Chaveza, który w tamtym roku był pewnym punktem obrony.A teraz?