Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2012, 14:45
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie Czekaja podoba mi się inna rzecz. Jaki jedyny z obrońców ze spokojem potrafi zagrać z pierwszej piłki do najbliższego nieobstawionego kolegi z drużyny zamiast wybijać na pałę jak to robi Diaz. Ja myśle że jedynie Q i Czekaj, bądź Czekaj z Bunozą mogą grać w parze, bo Q czy Gordan w parze z Chavezem nie współpracują najlepiej. Ciekawe jakby Jovanovic zaprezentował się na lewej obronie... bo gdyby sobie poradził byłbym za powrotem Burligi na prawą.
Wchodząc pierwszy raz do tego tematu,odniósł bym wrażenie, że tutaj kibicuje się jakiemuś zespołowi z ligi okręgowej a nie mistrzowi Polski.Rozumiem, że na siłę starcie znaleźć jakiekolwiek plusy w grze jednego z nielicznych Polaków, ale róbcie to z umiarem, bo zamiast poważnie robi się śmieszno.

A teraz coś od siebie.
Chciałbym nieśmiało zwrócić uwagę, że graliśmy ze słabymi zespołami a do tego sparingi, dlatego nie przywiązujcie wagi do wyników, co najwyżej gry zespołu.Ja y chciał się mylić, ale z tego co widziałem , jak prezentuje się na chwilę obecną Chavez,Bunoza,Palic Diaz czy Lamey czy Czekaj, to niestety większych szans nie upatruję na MP.No ale okienko jeszcze trwa i liczę na to, że kogoś jeszcze sprowadzą.Bez wzmocnien w tej formacji nie mamy o czym myśleć.Sam Jovanovic nic nie zrobi.Najbardziej jestem zaskoczony mega słabą formą Chaveza, który w tamtym roku był pewnym punktem obrony.A teraz?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując