Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2012, 12:01
a_r_e_n_a napisał(a):Wyświetl post
nie ten temat, ale Panowie jaka jest jakość transmisji na ipla/tv? Jakieś specjalne warunki trzeba spełnić?
Są cztery poziomy jakości do wyboru.

Na najwyższym czasem się mecz zacina i bufforuje, co niestety wkurza - jakosc jest taka, że na moim 24' monitorku spokojnie oglądam na dużym ekranie.

Trzeci poziom już rzadziej przycina, ale wtedy oglądam w oknie tak na 2/3 ekranu, żeby mnie piksele nie denerwowały.

Dwa pozostałe poziomy jakości pominę, bo po prostu nigdy ich nie używałem, bo ja pikseli nie zdzierżę

Jeśli chodzi o warunki, to fajnie by było mieć przynajmniej to 2 megowe łącze, a płatność można spokojnie uregulować smsem, więc nie trzeba się specjalnie bawić w podawanie własnych danych osobowych czy też numerów kart płatniczych. Kosztuje to w przypadku smsa 7 zł, a normalnie 5.

Jeśli chodzi o uruchomienie to ze strony ipla ściągamy programik ipla no i potem, tam trzeba znaleźć transmisje live i naszą Wisełkę, klikamy 'mam już kod' czy coś w ten deseń i wpisujemy to co przyszło smsem. Wszystko jest w miarę przejrzyste i dla średnio zaawansowanego internauty powinno być dość proste do ogarnięcia.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 05.02.2012 o godz. 12:04.
Odpowiedz cytując