Wyświetl pojedynczy post
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2012, 10:36
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Trochę racji w tym co Dariook napisał jest.
Wystawianie takiej zbieraniny po to tylko, żeby sobie zagrali jest głupie. Normalnie wkłada się do drużyny jedno, dwa nowe ogniwa i patrzy jak zagrają.
Jeżeli ktoś uważa, ze "uczciwą szansą na pokazanie się" jest gra przeciw zgranemu rywalowi w składzie który pierwszy raz gra ze sobą, w dodatku ze słabymi partnerami... Ani to nic nie dało zawodnikom, ani drużynie. Ot, pobiegali sobie, ale czy któryś nadaje się do do wzmocnienia pierwszego składu przekonamy się pewnie w meczach o punkty, jak będzie kontuzja.
Dariook napisał(a):Wyświetl post
(...)
Wracając do tematu...
Moskal na pewno ma więcej IQ i nie sądze by pomyślał tak jak ty napisałeś . Jestem pewien że nawet nigdy by mu tak idiotyczny pomysł nie przyszedł do głowy.

Podstawowy argument ciśnie się na usta sam ! Jak można kogoś przydatność ocenić tylko po 1 sparingu? Jakiekolwiek decyzje podjęte na podstawie jednego meczu śmierdziały by grubą amatorszczyzną.
Panowie moskal nie widzi ich po raz pierwszy. Tylko co dzień. Tak jak piłkarze trenują ze sobą już jakiś czas. A jeśli nie wiecie jak można nawet w takiej "zbieraninie" błysnąć obejrzyjcie jeszcze raz ostatni mecz i poprzyglądajcie się Ilievowi.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
Ty no nie bierz wszystkiego tak dosłownie :

Ja dzięki tej grze druzyny B zdałem sobie sprawę jak jest róznica miedzy Lameyem a Jovanovicem, Bunoza i Chavezem a np. Czekaj, Jovanicem a Pareiko czy Jirsakiem a Nunezem.
I nie bede pisał w trakcie rundy ze "dlaczego nie gra Chavez" bo ja juz wiem dlaczego.
Wszystko w temacie. No może poza tym poza nami także Czavez nie powinien mieć rozterek dlaczego nie gra w takiej formie.
Odpowiedz cytując