|
ale dyskusje wywołałem ...
podsumowując - Kaczka sra pod siebie i tupie nóżkami z tęsknoty za władzą, a prawda jest taka że go Tusk i ekipa rozwalili jego własna bronią - politycznymi szachami. Odrzucili rozwiązanie sejmu, wtrącili w łapy Giertycha i Leppera, napuścili media. Zniszczyli go politycznie, co widać po 6 kolejnych przegranych wyborach. Tyle, że Polska to dziwny kraj i On po tylu porażkach jest jeszcze na scenie. Chociaż gdy pomyślę, to się temu nie dziwie. Polska dostawała po dupie wiele lat, wojny, prl i inne takie, przez co część ludzi czuje nadmierny patriotyzm idący w fanatyzm. A PiS w to gra.
Śmiem twierdzić, że gdyby nie było katastrofy w Smoleńsku, wygrane wybory prezydenckie byłyby i tak dla PO. A wtedy bracia K. zniknęliby z polityki.
zaraz pewnie będzie kolejna burza, nic to. Wisi mi ten cały Jarek i koledzy z PiS. Nie zagłosowałby na nich nigdy,przez to że są anty invitro. W rodzinie mam przypadek i dzięki temu maja cudowne dziecko. Za PiS byłoby to niemożliwe.
Nie ruszajcie tego wątłku o invitro, bo to tylko moja prywata,a o invitro było już wiele powiedziane.
|